LYKKELIG: «Jeg er så glad for å være Mrs. Rutland», tvitret Tamara Ecclestone under bryllupsreisen forrige uke.  Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: «Jeg er så glad for å være Mrs. Rutland», tvitret Tamara Ecclestone under bryllupsreisen forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer

Slik markerer styrtrike Tamara at hun er gift

La ut trusebilde av seg selv på Twitter.

SEOGHØR.NO: Rikmannsdatter og TV-personlighet Tamara Ecclestone (28) giftet seg i begynnelsen av juni med aksjemekleren Jay Rutland (31) - og paret ble forlovet bare én måned etter første møte i januar i år.

Bryllupet kom på svimlende 100 millioner kroner, og hvetebrødsdagene har de to tilbrakt i den franske jetset-byen St. Tropez, hvor de har leid en luksusyacht som koster tre millioner kroner i uken.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene nå som Ecclestone er gift - og nylig delte 28-åringen et bilde med Twitter-følgerne sine av sin smekre bakdel. Der markerte hun giftemålet med påskriften «Mrs. Rutland» på bikiniunderdelen.

Selv om mange har reagert på at Ecclestone og Rutland forlovet seg måneden etter at de to møttes for første gang, er hun sikker på at hun har gjort det rette:

- Forlovelsen vår skjedde helt plutselig, og jeg skjønner at enkelte ikke forstår hva vi har gjort. Men svaret mitt er: «Når man vet det er riktig, så vet man det», har hun tidligere sagt til bladet Hello Magazine.

LES OGSÅ: Jada Pinkett Smith er åpen for at mannen har sex med andre