Taylor Swift på Golden Globe 2019:

Slik lurte Taylor fansen trill rundt

Det er trolig flere grunner til at Taylor Swift droppet den røde løperen.

OVERRASKET: Da prisen for årets beste originale låt skulle deles ut, dukket brått Taylor Swift uanmeldt opp på scenen. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: Da prisen for årets beste originale låt skulle deles ut, dukket brått Taylor Swift uanmeldt opp på scenen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Golden Globe-utdelingen ble arrangert for 76. gang natt til mandag, og bød som vanlig på en rekke overraskelser og imponerende øyeblikk. Det var gråt, latter, krangling og selvsagt en rekke gylne kuler som ble delt ut til Hollywoods beste menn og kvinner.

I USA som ellers i verden er det vanlig at det før en prisutdeling avholdes en rød løper, der kveldens stjerner kan vise frem sine ekstravagante antrekk og gi noen ord til pressen om kveldens forhåpninger. Årets røde løper var spekket til randen av glitter og stas, men det var ikke alle som dukket opp under showet som ville la seg fotografere først.

Popstjernen Taylor Swift (28) dukket nemlig uanmeldt opp, etter å ha sneket seg inn bakveien.

Sneket inn

Både People og Cosmopolitan omtaler saken, som av flere omtales som en av kveldens virkelig store overraskelser.

Da tiden var inne for at prisen for årets beste originale låt skulle deles ut, dukket nemlig popartisten opp på scenen som en av prisutdelerne. I en lekker, svart kjole signert Versace, delte hun og skuespiller Idris Elba (46) ut prisen til Lady Gaga (32), som står bak hiten «Shallow» fra filmen «A Star Is Born».

DELTE UT PRIS: Taylor sto ved Lady Gagas side da det var dags for å holde takketale. Deretter forsvant hun bak scenen. Foto: NTB scanpix
DELTE UT PRIS: Taylor sto ved Lady Gagas side da det var dags for å holde takketale. Deretter forsvant hun bak scenen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter at prisen var delt ut, forsvant Swift igjen. Den overraskende opptredenen fikk mange til å lure på hvorfor hun ikke dukket opp på rød løper, spesielt siden hennes nye kjæreste var å se på den fargesterke matten utenfor Beverly Hilton Hotel i Los Angeles. Kilder har uttalt at Swift ble observert mens hun snek seg inn i hotellet midt under prisutdelingen.

I mai i fjor kom nemlig nyheten om at sangfuglen hadde funnet lykken med den britiske skuespilleren Joe Alwyn (27), og tidligere i høst meldte Us Weekly at forholdet er det mest seriøse hun noen gang har vært i.

Han er for tiden aktuell med filmen «The Favourite», og hadde derfor en naturlig plass på gjestelisten natt til mandag. Da showet var over ble han og kjæresten observert på etterfesten sammen, der de skal ha stått side om side hele kvelden. Enkelte hevder at Taylor unnlot å gå ned den røde løperen sammen med kjæresten fordi hun ikke ønsket å stjele oppmerksomheten vekk fra ham.

Samtidig er det også grunner til å tro at det handler om at hun frem til nå har holdt forholdet svært privat, og at det er noe hun ønsker å fortsette med.

SOLO: Joe måtte gå ned den røde løperen alene. På den måten klarte Taylor Swift å holde det hemmelig at hun skulle dele ut pris. Foto: NTB scanpix
SOLO: Joe måtte gå ned den røde løperen alene. På den måten klarte Taylor Swift å holde det hemmelig at hun skulle dele ut pris. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om Taylor ikke dukket opp på den røde løperen fysisk, gjorde hun imidlertid en slags opptreden. Da reportere intervjuet Elisabeth Moss (35), som var nominert for sin rolle i «The Handmaid's Tale», kom Taylor med en helt spesiell videohilsen til TV-stjernen.

- Jeg ville gjøre denne videoen som et utrop til Elisabeth, og for å si takk for at du i et intervju en gang sa at du hørte på min musikk mens dere spilte inn serien. Jeg er en stor fan, og er helt besatt av programmet, sa hun i videoen, til Moss' store begeistring.

LEKKER: Taylor Swift poserte for fotografene før hun ankom etterfesten, men også dette ble gjort uten kjæresten ved hennes side. Foto: NTB scanpix
LEKKER: Taylor Swift poserte for fotografene før hun ankom etterfesten, men også dette ble gjort uten kjæresten ved hennes side. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gjort det før

Verken Taylor eller Joe har kommentert den mye omtalte rød løper-flukten, og kommer tvilsomt til å gjøre det. Duoen, som skal ha datet en god stund før romansen ble kjent, har holdt en svært lav profil, og kun få ganger har fotografene klart å ta bilder av dem sammen.

Sammen prøver de å ha et normalt liv, uten alt oppstyret rundt dem.

- De tar det veldig rolig og er normale. De trener, ser på filmer og har venner på besøk, sa en kilde til Us Weekly i slutten av desember.

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer

Paret har bosatt seg i London, der de holder en lav profil. Tidligere i desember snek Joe kjæresten med på premieren til filmen «Mary, Queen of Scots», som han selv spiller i.

Ingen av fotografene fikk med seg dette, og om det ikke hadde vært for at en person klarte å ta et bilde av Taylor på etterfesten, hadde nok ikke den romantiske handlingen blitt avslørt, skriver Evening Standard.

De fulgte med andre ord samme oppskrift natt til mandag, under Golden Globe-utdelingen.

Ordningen de har nå, trives de angivelig godt med.

- Hun har det mye bedre nå som privatlivet hennes ikke er offentlig. Det gir hun Joe skylden for, mens hun innser hvor mye bedre hun har det nå, sa en kilde i desember.

LES OGSÅ: Her er nattens prisvinnere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer