BLE VERDENSBERØMT: Paris Hilton ble kjent over hele verden på 2000-tallet. Nå hevder hun imaget som «dum blondine» kun er en rolle hun har spilt foran kamera.  Foto: Ap
BLE VERDENSBERØMT: Paris Hilton ble kjent over hele verden på 2000-tallet. Nå hevder hun imaget som «dum blondine» kun er en rolle hun har spilt foran kamera. Foto: ApVis mer

Slik lurte Paris Hilton hele verden

- Man kommer ikke så langt som jeg har gjort bare ved å være en dum blondine.

SEOGHØR.NO: Hotellarvingen Paris Hilton (34) ble tidlig kjent for sin høye lyse og litt sutrende stemme som nesten alltid svarte «That's Hot» (eller «Det er heit») uansett hva spørsmålet måtte være.

Nå avslører den styrtrike 34-åringen at de som har trodd på henne i rollen som «dum blondine» har blitt grundig lurt.

- Jeg begynte å bruke babystemmen min da jeg var veldig ung. Hvis jeg ville ha noe fra pappa, gjorde jeg meg alltid til i stemmen og sa «Pappa, jeg ønsker meg virkelig dette», forteller hun til magasinet Broadly, ifølge UsWeekly.com.

I 2013 ble Paris Hilton godt kjent for mange norske TV-seere da hun var gjesteprogramleder i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Seoghør.no møtte Paris Hilton i Mexico - se video:

Det fungerte spesielt bra på faren når den dyreglade jenta ville ha seg en ny kjæledegge, men da han etter en stund fant ut av trikset hennes tvang han datteren til å bruke sine egne penger.

Men den positive effekten av den falske babystemmen var langt fra borte for alltid.

- Da jeg var tenåring lærte jeg tidlig at hvis kjæresten min ble sur på meg og jeg sa «Unnskyld, jeg mente det ikke» med babystemme, så ble jeg alltid tilgitt, avslører hun videre.

Se Paris Hiltons sexy burgerreklame:

Skapte en egen rolle

I 2003 fikk Paris Hilton og bestevenninnen Nicole Richie (34) sitt store gjennombrudd i realityserien «The Simple Life».

Her fulgte TV-seerne de to styrtrike jentene, som ikke fremstod som de skarpeste knivene i skuffen, mens de slet med å utføre lavtbetalte jobber som gårdsarbeid, vasking og matservering.

Nå hevder Hilton at all sutringen og de «dumme» kommentarene i showet slett ikke var henne som person, men kun et spill for galleriet for å lage bedre TV.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG DA: Både Paris Hilton og Nicole Richie fikk sitt store gjennombrudd i realityserien "The Simple Life" som gikk fra 2003 til 2007. Her promoterer de sesong tre i 2004. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Både Paris Hilton og Nicole Richie fikk sitt store gjennombrudd i realityserien "The Simple Life" som gikk fra 2003 til 2007. Her promoterer de sesong tre i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Da jeg utviklet karakteren min for «The Simple Life» bestemte jeg meg for å bruke babystemmen hele tiden. Hvis man er på den måten i virkeligheten, så er det jo helt latterlig, men hvis man er med på spøken og vet hva man driver med, så synes jeg det faktisk er smart, forklarer hun, ifølge nettstedet.

«The Simple Life» gikk i fem sesonger, og også produsenten Nicole Vorias bekrefter at hotellarvingen tok seg den kreative friheten med å påta seg rollen som «dum» blondine i TV-serien.

Saken fortsetter under bildet.

PAPPAS ØYESTEN: Paris Hilton lærte seg tidlig å tvinne faren, milliardæren Richard Hilton, rundt lillefingeren ved å ta i bruk babystemmen. Foto: NTB Scanpix
PAPPAS ØYESTEN: Paris Hilton lærte seg tidlig å tvinne faren, milliardæren Richard Hilton, rundt lillefingeren ved å ta i bruk babystemmen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ingen bortskjemt drittunge

Hvis 34-åringen finner på å bruke babystemmen blant vennene sine i dag, får hun huden full.

- Jeg snakker alltid normalt, men hvis jeg plutselig slår om får jeg virkelig høre det. Folk som ikke kjenner meg antar sannsynligvis at jeg er den mest hjernedøde personen på jorda, sier hun.

I løpet av de siste årene har Paris bygget seg opp en karriere som forretningskvinne og kan føre opp både modell, skuespiller, artist, DJ og forfatter på CV'en sin.

Paris Hilton matcher klær med bikkja:

Og ifølge UsWeekly har hun gitt ut 19 parfymer som til sammen har solgt for utrolige to milliarder dollar.

- Menneskene som ikke forstår at alt bare er skuespill og tror at jeg er en bortskjemt og hjernedød jente, er de som bare har sett «The Simple Life» eller et intervju hvor jeg snakker med babystemme.

- Men alle som faktisk tar et nærmere blikk vet at det er stikk motsatt. Man kommer ikke så langt som jeg har gjort bare ved å være en dum blondine, avslutter Paris Hilton.

LES OGSÅ: Paris Hilton gjør som Kim Kardashian