BILDEEKSPERIMENT: Mandag la Sanna Lundell og Mikael Persbrandt ut et bilde på Instagram, som ga inntrykk av at de ventet et tredje barn sammen. Slik er det imidlertid ikke, da bildet var ment som et eksperiment. Her er paret avbildet i Stockholm tidligere i sommer.  Foto: TT NYHETSBYRÅN
BILDEEKSPERIMENT: Mandag la Sanna Lundell og Mikael Persbrandt ut et bilde på Instagram, som ga inntrykk av at de ventet et tredje barn sammen. Slik er det imidlertid ikke, da bildet var ment som et eksperiment. Her er paret avbildet i Stockholm tidligere i sommer. Foto: TT NYHETSBYRÅNVis mer

Slik lurte kjendisparet fansen trill rundt

Instagram-bilde satte i gang ryktemølla.

Sanna Lundell (37) og Mikael Persbrandt (52) har tidligere skapt overskrifter både i norske og svenske medier, ofte for sitt turbulente av-og-på-forhold.

I går ble det svenske stjerneparet igjen en snakkis, da førstnevnte publiserte et bilde på sin Instagram-konto.

Bildet viste Persbrandt som sitter med armene rundt Lundell, med hodet mot hennes bare mage, og høstet kjapt reaksjoner fra fans som trodde at det var en familieforøkning på gang.

Fra før av har paret to barn sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

«Grattis!»

«En liten på vei??!», «Grattis!» og «Gratulerer så mye med mirakelet i magen» er blant kommentarene som ble publisert under bildet, som har høstet nærmere 3000 likerklikk.

En liten time etter at det første bildet ble publisert kom imidlertid sannheten for en dag, da Lundell postet et nytt bilde av nesten samme motiv.

I denne bildeteksten skriver journalisten og TV-personligheten at mange var for raske med å gratulere - hun er nemlig ikke gravid.

Saken fortsetter nedenfor.

Skal sendes på SVT

Bildet var imidlertid ikke en ren spøk, men etter mye å dømme et eksperiment fra parets side.

Videre skriver nemlig Lundell at hun og kjæresten tullet litt i anledning et TV-prosjekt som skal sendes på TV i oktober.

I tillegg har spøkefuglen lagt til følgende hashtagger: #experiment, #påsvtihöst og #socialamediergoesnuts.

Svenske Aftonbladet har omtalt saken, og har forsøkt å få en kommentar fra paret, foreløpig uten å lykkes.

Lundell har tidligere uttalt at hun krever økonomisk kompensasjon fra Persbrandt hvis de skal ha et tredje barn. Summen? Én million kroner.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Jeg blir en sporty pappa