<strong>TV-KLARE:</strong> Stella Mwangi, Rachel Nordtømme, Anna Anka, Inger Lise Hansen, Noman Mubashir, Lars Bohinen, Atle Pettersen, Anders Jacobsen, Kari Traa og Rune Larsen  deltar alle i årets «Skal vi danse» på TV 2. Rachel Nordtømme var syk og var ikke til s Foto: Anders Myhren/Seher.no
TV-KLARE: Stella Mwangi, Rachel Nordtømme, Anna Anka, Inger Lise Hansen, Noman Mubashir, Lars Bohinen, Atle Pettersen, Anders Jacobsen, Kari Traa og Rune Larsen deltar alle i årets «Skal vi danse» på TV 2. Rachel Nordtømme var syk og var ikke til s Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Slik lurte hun sine egne venner trill rundt

Stella Mwangi brukte bilkjøring som alibi. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Stella Mwangi og Asmund Grinaker nederst i saken!

SEHER.NO: I vår var Stella Mwangi (24) Norges håp i den store Eurovision-finalen i tyske Düsseldorf. Nå er det en helt annen konkurranse som gjelder for den kenyanskfødte jenta. Sammen med dansepartneren Asmund Grinaker skal hun nemlig i høst danse seg inn i hjertene til enda flere nordmenn i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Det er noe hun virkelig ser frem til.

- Det blir kjempebra, det blir dritgøy! Endelig skal jeg lære meg å danse på ordentlig. Det var litt vanskelig å takke ja til dette, men må jo ha tid til dette og slikt. Til slutt tenkte jeg imidlertid bare at jeg jo tross alt vil lære meg å danse. Og det er jo et underholdningsprogram. Her skal jeg bare lære meg dans, være glad - og møte nye folk, sier hun til Seher.no.

Spekulasjonene har pågått for fullt den siste tiden rundt hvilke ti kjendiser som blir å se på danseparketten i høst. Selv legger Stella ikke skjul på at det har vært vanskelig å holde tett om hemmeligheten.

- Det var veldig vanskelig for meg i hvert fall. Det er mange som har spurt meg om hva jeg skal til høsten, og da har jeg prøvd å tenke litt. Hva er det egentlig jeg skal? forteller artisten, som til slutt fant på en fin unnskyldning, som lurte dem rundt henne.

- Jeg sa bare at jeg skulle ta teoriprøven og sertifikatet, og bruke hele høsten på det. Det var det jeg måtte si. Det er jo hemmelig fram til lanseringsdagen, så man er nødt til å holde tyst. Jeg har nesten glemt at jeg skal være med - så mye har jeg måttet holde det skjult, sier 24-åringen lattermildt.

I tillegg til Stella Mwangi deltar Rachel Nordtømme, Anna Anka, Inger Lise Hansen, Noman Mubashir, Lars Bohinen, Atle Pettersen, Anders Jacobsen, Kari Traa og Rune Larsen i årets «Skal vi danse» på TV 2.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Disse personene vil få et problem nå  

Se video med Stella Mwangi og Asmund Grinaker her:[obj:media:9860]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer