KLINTE TIL: Sandra Bullock og Scarlett Johansson bestemte seg for å kline på scenen under «MTV Move Awards» tidligere denne uka. Foto: MTV
KLINTE TIL: Sandra Bullock og Scarlett Johansson bestemte seg for å kline på scenen under «MTV Move Awards» tidligere denne uka. Foto: MTV Vis mer

Slik lurte hun alle trill rundt

Superstjernen visste akkurat hva hun måtte gjøre.

SEHER.NO: Kanskje fikk skuespillerstjernen Sandra Bullock (45) ufortjent lite berømmelse for sin rolle i «Miss Secret Agent». Men et eller annet har hun i hvert fall lært seg på det hvite lerretet.

De siste månedene har den utroskapsforfulgte superstjernen vært kjendisfotografenes heteste bytte. Men likevel har Bullock lyktes med å holde to av sine største hemmeligheter hemmelige for alle.

Først var det adopsjonen av sønnen Louis. Etterpå var det comebacket hennes, opptredenen på TV-gallaen «Spike TV Guys Choice Awards».

For å unngå fotografene ga Bullock blaffen i flyet, og krysset i stedet nesten hele USA under en mer enn 20 timer lang busstur - fra hjemmet i Austin til gallaen i Los Angeles, skriver kjendisnettstedet TMZ.

Vel framme hoppet hun inn i en ventende bil, som kjørte henne direkte til gallaen. Der gikk man enda lenger for å holde henne gjemt. Levende tigrer lå nemlig i bur rundt scenen. Alt for å skjule skuespillerstjernen frem til det sekundet hun gikk opp på scenen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sandra Bullock klinte til med Scarlett