«Farmen»-Wiktoria og «Farmen»-Kjetil:

Slik lurte de alle

Det har lenge vært spekulasjoner på om de to realitydeltakerne Wiktoria og Kjetil har blitt et par. Torsdag kveld bestemte førstnevnte seg for å dra en aldri så liten spøk på Instagram.

SPØKEFUGLER: Torsdag kveld delte Wiktoria Rønning på Instagram-story at hun og Kjetil Kirk var blitt et par. Nå innrømmer hun at det hele var en spøk. Foto: TV 2
SPØKEFUGLER: Torsdag kveld delte Wiktoria Rønning på Instagram-story at hun og Kjetil Kirk var blitt et par. Nå innrømmer hun at det hele var en spøk. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Allerede i første episode av «Farmen» kunne man se at Kjetil Kirk (27) og Wiktoria Rønning (22) fikk en god tone.

Da Se og Hør møtte duoen i begynnelsen av oktober for å snakke om romanseryktene, kunne Rønning fortelle at hun ble betatt av Kirk under oppholdet på «Farmen»-gården.

- Status i dag er at vi har hatt veldig få dager sammen etter at innspillingen var over. Så man er på en fase hvor man må finne ut litt hvem hverandre egentlig er, og så får man se litt hvordan livet her hjemme fungerer, uttalte Kirk om forholdet til 22-åringen i oktober.

Spøkefugl

Torsdag kveld deler imidlertid Rønning et bilde av seg selv og Kirk sammen på Instagram-story med følgende ordlyd:

«Ok, jeg vet det har vært veldig mange som har spurt. Og ja, jeg og Kjetil er kjærester.»

DRO EN SPØK: De to realityprofilene lurte alle til å tro at de var blitt kjærester. Foto: Skjermdump fra Instagram
DRO EN SPØK: De to realityprofilene lurte alle til å tro at de var blitt kjærester. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det var nok trolig flere som gikk rett på, men overfor Se og Hør kan både Rønning og Kirk avsløre at det hele var en spøk.

- Haha, det var bare en challenge jeg har tapt. Så dette er kun en dårlig taper-vits. Jeg får jo så sinnssykt mange meldinger om dette, så da tenkte vi jo at det kom til å skape mye oppmerksomhet, og det gjør det jo også, forklarer hun.

SABOTASJE: Under onsdagens episode av «Farmen», kommer det fram at det har vært sabotasje av ukesoppdraget. Det får spesielt en deltaker til å rase. Video: TV 2/Privat/Ingebjørg Iversen. Reporter: Henriette Eilertsen/Ingebjørg Iversen. Vis mer

Bare gode venner

Videre forteller Rønning at det allerede har kommet flere reaksjoner, og hun påpeker at nærmest hele familien har ringt henne.

- Mamma ble egentlig glad for jeg ikke har datet noen på tre år, og hun vil virkelig at jeg skal bli sammen med noen. Også er det veldig mange som synes det er utrolig hyggelig, og som er glade på våre vegne, fortsetter hun.

22-åringen deler videre at det er flere av vennene hennes som ble sjokkerte, og som har stilt spørsmål ved om hun er «gal» siden hun ikke har fortalt dem at hun har fått seg kjæreste.

- Men jeg tror det er på tide at vi går ut med at jeg og Kjetil bare er veldig, veldig, gode venner, og at det ikke kommer til å bli noe mer enn det, avslutter hun.

Kirk på sin side forteller at det koker på telefonen hans også.

- Både media, venner og kjente spør hva som skjer. Men det stemmer, vi er gode venner, og det forblir nok med det.

FILLERS: Etter at kjæresten Raymond Røskeland var med på «Farmen», er det flere som har lagt merke til Sidney Lunde og utseendet hennes. Nå forteller hun hva hun har gjort og hvor mye det har kostet. Video: Henriette Eilertsen/Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Det er imidlertid ikke bare Kirk og Rønning som fikk en god tone i løpet av oppholdet på gården, men også drammens-jenta Karianne Vilde Wølner (26) og trønderen Sindre Nyeng (26).

- Utfylte hverandre

Da Se og Hør spurte de to realitydeltakerne nylig om det egentlig er noe mer enn vennskap mellom dem, var det tydelig at de står hverandre veldig nær også utenfor gården.

- Det som var med Sindre, var at han var veldig smart og kunne det meste. Vi utfylte hverandre på ting. Han lærte meg ting og jeg lærte han å bli litt mer menneskelig, fortalte Wølner.

Nyeng på sin side fortalte at det var avgjørende for trivselen hans under oppholdet at 26-åringen også var der.

GODE VENNER: Sindre og Karianne fikk et nært vennskap som utviklet seg på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
GODE VENNER: Sindre og Karianne fikk et nært vennskap som utviklet seg på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Det tror jeg hadde mye å gjøre med at vi er like som typer med mye energi og ståpåvilje. Vi sto opp om morgenen og hadde sterke meninger. Det tror jeg er årsaken til at vi bonda så godt som vi gjorde, fortalte han, og la til:

- Det er mye snakk om den «Farmen»-bobla, og jeg tror at relasjonene man skaper der blir ekstra intense. Det handler mye om settingen man er i. Noen knytter man seg enklere til enn andre.

På spørsmål om hva slags forhold de to har i dag, svarte Wølner at hun og Nyeng er gode venner og har god kontakt, noe Nyeng sa seg enig i.

LES OGSÅ: Durek avslører stor nyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer