«Farmen»-Wiktoria og «Farmen»-Kjetil:

Slik lurte de alle

Det har lenge vært spekulasjoner på om de to realitydeltakerne Wiktoria og Kjetil har blitt et par. Torsdag kveld bestemte førstnevnte seg for å dra en aldri så liten spøk på Instagram.

SPØKEFUGLER: Torsdag kveld delte Wiktoria Rønning på Instagram-story at hun og Kjetil Kirk var blitt et par. Nå innrømmer hun at det hele var en spøk. Foto: TV 2
SPØKEFUGLER: Torsdag kveld delte Wiktoria Rønning på Instagram-story at hun og Kjetil Kirk var blitt et par. Nå innrømmer hun at det hele var en spøk. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Allerede i første episode av «Farmen» kunne man se at Kjetil Kirk (27) og Wiktoria Rønning (22) fikk en god tone.

Da Se og Hør møtte duoen i begynnelsen av oktober for å snakke om romanseryktene, kunne Rønning fortelle at hun ble betatt av Kirk under oppholdet på «Farmen»-gården.

- Status i dag er at vi har hatt veldig få dager sammen etter at innspillingen var over. Så man er på en fase hvor man må finne ut litt hvem hverandre egentlig er, og så får man se litt hvordan livet her hjemme fungerer, uttalte Kirk om forholdet til 22-åringen i oktober.

Spøkefugl

Torsdag kveld deler imidlertid Rønning et bilde av seg selv og Kirk sammen på Instagram-story med følgende ordlyd:

«Ok, jeg vet det har vært veldig mange som har spurt. Og ja, jeg og Kjetil er kjærester.»

Det var nok trolig flere som gikk rett på, men overfor Se og Hør kan både Rønning og Kirk avsløre at det hele var en spøk.

- Haha, det var bare en challenge jeg har tapt. Så dette er kun en dårlig taper-vits. Jeg får jo så sinnssykt mange meldinger om dette, så da tenkte vi jo at det kom til å skape mye oppmerksomhet, og det gjør det jo også, forklarer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer