«Senkveld med Helene og Stian»:

Slik løser TV 2 en eventuell Blipp-krise

Stian Blipp løper fra innspilling om han må.

PARATE: Helene Olafsen er parat dersom hun må styre showet alene framover. Stian Blipp legger nemlig ikke skjul på at han har store intensjoner om å løpe ut av sending dersom det blir behov for det. Foto: TV 2
PARATE: Helene Olafsen er parat dersom hun må styre showet alene framover. Stian Blipp legger nemlig ikke skjul på at han har store intensjoner om å løpe ut av sending dersom det blir behov for det. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 19. mai, samme dag som amerikanske Meghan Markle (37) giftet seg inn i det britiske kongehuset og ble hertuginne, giftet et annet kjent og folkekjært par seg. «Senkveld»-programleder Stian Blipp (28) og influenser Jamina Iversen (30) ga hverandre sine «ja», til stor jubel fra venner, familie og fans.

Bare to dager senere røpet det nygifte paret, i hvert sitt Instagram-innlegg, at de også venter sitt første barn. Terminen er ikke langt unna nå, og det er ingen tvil om at de gleder seg til å bli foreldre.

Det kan fort by på problemer for Blipp. Han tok, som kjent, over som programleder for «Senkveld» sammen med Helene Olafsen (28) i høst, og leder derfor programmet sammen med henne ukentlig. Dersom deres kommende datter skulle melde sin ankomst under innspilling, har både produksjonen og Blipp selv planen klar.

- Kommer til å løpe

- Telefonen er påslått hele tiden. Akkurat når jeg er på sending ligger den ute på regirommet. Alle har fått streng beskjed at hvis det står “Kjæærstn ❤️” på skjermen, så må de komme løpende inn i studio, og da kommer jeg bare til å løpe av gårde, skriver Stian Blipp i en mail til Se og Hør.

- «Senkveld» er gøy, men fødselen skal jeg ikke gå glipp av!

Saken fortsetter nedenfor.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

Olafsen og han skal spille inn nok et program i rekken i dag, der blant andre Iman Meskini fra «Skam», Lars Monsen og Arne Hjeltnes er gjester. De har hatt mange episoder å øve seg på, og det var tydelig fra første sending at TV 2 hadde klart å caste til seg en dynamisk duo.

Dersom telefonen ringer under sending, og han må haste seg til sykehuset, kan det by på problemer.

- Hva skjer om du må løpe midt under sending?

- Jeg har jo verdens beste makker i Olafsen, og da er planen at hun styrer skuta alene. Hvis fødselen skjer mens vi er på sending, blir det hjemme-alene-fest for Olafsen. Jeg tipper hun kommer til å kose seg maks, og slå seg helt løs mens jeg er borte, forteller han.

Han nekter rett og slett å gå glipp av fødselen. Hans største frykt akkurat nå er å oppdage 17 ubesvarte anrop fra både svigermor og kona, så telefonen har han med seg absolutt over alt.

BLIR FORELDRE: Stian og Jamina blir, om alt går etter planen, foreldre for første gang om rundt to uker. Det er noe de gleder seg veldig til. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
BLIR FORELDRE: Stian og Jamina blir, om alt går etter planen, foreldre for første gang om rundt to uker. Det er noe de gleder seg veldig til. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer

Ingen erstatter

TV 2 har ikke planlagt å få inn noen erstatter for Blipp, verken om fødselen skulle skje under sending eller i perioden etterpå.

- Det er ikke planlagt å få inn en vikar. Nå gleder vi oss til å møte den lille, og så løser vi det praktiske sammen med Helene og redaksjonen. Jeg ser for meg at det blir hjemmekontor de første ukene krydret med Skype, og så får vi se om jeg klarer å forlate redet for å levere en deilig time «Senkveld» på tampen av uka, forklarer programlederen.

28-åringen forklarer at han alltid har prioritert jobb, og legger ikke skjul på at han tidvis har følt på en dårlig samvittighet om han ikke har «båret sin del av lasten». Denne gangen tror han derimot at det kommer til å gå knirkefritt for seg, uten at han blir en samvittighetsfange.

- Nå skal jeg få en god start på pappa-tilværelsen. Der har jeg ikke tenkt å komme skeivt ut, mener den humoristiske bergenseren.

Presseansvarlig for programmet i TV 2, Unn Grethe Berge, bekrefter Blipps opplysninger overfor Se og Hør. Hun forteller at det er blitt opparbeidet en god plan for hvordan produksjonen skal løse dette, og at Blipps makker er godt forberedt på å eventuelt måtte styre skuta alene.

- Det kommer hun til å takle på strak hånd. Vi går for at Stian har hjemmekontor og kommer i studio under innspillinger av «Senkveld» etter fødselen, slik at programmet ikke trenger vikar. Så får vi se hva Stian selv ønsker og hvordan vi løser det når pappapermisjonen kommer, forteller hun.

Berge understreker at det er viktig for alle i produksjonen at Blipp får være med på fødselen av sitt første barn, og at de kollektivt fokuserer på at telefonen hans aldri går tom for batteri under sending.

Saken fortsetter nedenfor.

GLIMT I ØYET: Stian Blipp gifter seg samme dag som Harry og Meghan. Her kommer han med noen tips til prinsen. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

Jamina byttet navn

Stian Blipp opplever et mildt sagt spennende år. At det blir gøy med familieforøkelse på hjemmebane, har han heller aldri lagt skjul på. Den lille familien blir faktisk alle hetende Blipp framover. Navnet tok Jamina nemlig til seg etter bryllupet.

- Venninnene hennes trodde det bare var «kødd». De trodde ikke på det før de så svart på hvitt at navneskiftet var offisielt godkjent, bekreftet Blipp overfor Se og Hør tidligere i høst.

Men kona mente alvor. Hun gikk for Blipp - og det helt uten press fra ektemannen. Han droppet i sin tid etternavnet Glopholm til fordel for kallenavnet vennene ga ham.

- Det er veldig gøy. Jamina og jeg er mer enn klar for vår egen klan, slo han fast i intervjuet.

Han er full av forventning til det som venter dem denne høsten.

- Jeg har ekstreme forventninger til henne som ligger der inne i magen. Jeg tipper hun arver morens varme, godhet og enorme energi.

- Hva slags pappa vil du bli?

- Jeg blir en passe-på-pappa, iallfall fram til hun er 14 år. Da kjøper jeg meg hvit singlet og hagle for å sette frykten i beilerne. «Han er gal», kan de bare si. Jeg er klar, sa han spøkefullt.

Saken fortsetter nedenfor.

FLAUT: Under en "Idol"-sending overrasket programleder Stian Blipp kjæresten Jamina Iversen med egen tolkning av kjærlighetslåt. Det hele for å gjøre henne mest mulig flau. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Rørende bryllup

Paret giftet seg som tidligere nevnt 19.mai, samme dag som hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34). Begivenheten fant sted ved domkirkeruinene på Hamar, og i likhet med brudeparet i Windsor i England, fikk Stian og Jamina strålende sol på bryllupsdagen sin.

Bruden var vakker i en original blondekjole, og bar en fargerik brudebukett på vei inn til vielsen. Det var liten tvil om at Stian ble rørt da han fikk se sin kjære, og han tok tilsynelatende til tårene svært tidlig.

I bryllupet til prins Harry og Meghan Markle kastet en rekke store stjerner glans over det hele.

Flere norske kjendiser hadde på sin side tatt turen til Hamar for å se Stian Blipp og Jamina Iversen bli rette ektefolk.

Blant disse var Atle Pettersen og forloveden Cathrine Eide, Alexandra Joner og kjæresten Runar Vatne, samt programleder Solveig Kloppen. Emil Hegle Svendsen og forloveden Samantha Skogrand var også selvskrevne gjester.

- Vielsen var helt fantastisk, helt nydelig, sa Atle Pettersen og forloveden til Se og Hør.

- Vi skal bidra med meget god stemning og høy partyfaktor! Så vi gleder oss til å kose oss og nyte kvelden, fortsatte Atle.

LES OGSÅ: Slik reagerte han på babynyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer