Tone Damli:

Slik løser de tidsklemma

Tone Damli har hendene fulle.

SANGKONKURRANSE: Tone Damli skal konkurrere mot en rekke artister i «Stjernekamp». Foto: Nina Hansen/Dagbladet
SANGKONKURRANSE: Tone Damli skal konkurrere mot en rekke artister i «Stjernekamp». Foto: Nina Hansen/Dagbladet Vis mer
Publisert

Artist og influenser Tone Damli (35) går en hektisk høst i møte. Tidligere denne uken ble det kjent at hun er blant deltakerne i NRK-programmet «Stjernekamp».

Da Se og Hør traff henne under lanseringen, kunne hun blant annet røpe at hun hadde blitt spurt om å delta flere ganger tidligere. Først i år passet det.

- Det handler om timing og hvordan det passer inn i livet og timeplanen. Men nå føler jeg har et behov for å entre scenen igjen, og da er det en ypperlig mulighet, sa hun.

Og at artisten har en hektisk timeplan, er ingen hemmelighet.

Nervøs

Når Se og Hør treffer henne under Oslo Runway denne uken, legger hun ikke skjul på at det er mye spenning knyttet til premieren.

- Jeg skjelver i knærne. Nei, vet du hva. Det er en naturlig nerve der som jeg tror må være der. Jeg øver masse og har satt inn støtet nå. Det blir veldig stas, sier hun.

Damli innrømmer at hun gruer seg til sendingen hvor de skal fremføre rockelåter.

- Jeg ble nervøs bare jeg sto i studio, men det er det som er gøy. At man skal utfordre seg selv og ut av komfortsonen. Men når man får bandet i ryggen tror jeg det blir helt rått.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer