«Funkygine»:

Slik løser de barneknipen

Jørgine Vasstrand og Morten Sundli slipper Norge tett innpå, men det er ikke helt uten betenkeligheter.

STRENG STORESØSTER: Tvillingbrødrene Emil og Silas Massa Vasstrand er tydelige på hvem som er sjefen i familien deres. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På mandag har «Funkyfam» premiere på TV 2 - serien der vi får et intimt møte med Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (30) og hennes familie. I format kan det ligne på både «Bloggerne» og «Keeping Up With The Kardashians», og snert, krangling og hverdag blir klippet sammen.

Med seg på skjermen skal bloggeren og treningsprofilen ha med ektemannen, brødrene og moren, og de kan love høyt tempo og mye sunnmørsdialekt når de alle barker sammen.

Vi får også se roligere sider ved hverdagen, som Vasstrand og ektemannen, fotballspiller Morten Sundli (31), sitt liv som småbarnsforeldre på Jessheim.

De oppdrar tre barn sammen, og ble så nylig som i fjor foreldre til det siste tilskuddet - sønnen Milano. Sokrates og Filippa har Vasstrand med eksen, men de bor hos henne og den tidligere Odd-spilleren.

Selv om kameraene har vært tett på familien det siste halvåret, forsikrer mamma Vasstrand om at barna på ingen måte skal oppta mye skjermtid i serien.

TV-KLARE: Morten Sundli og Jørgine Vasstrand blir å se i «Funkyfam», sammen med resten av familien hennes. Det gleder de seg til. Her fotografert på pressetreff i forbindelse med serien 18. oktober. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TV-KLARE: Morten Sundli og Jørgine Vasstrand blir å se i «Funkyfam», sammen med resten av familien hennes. Det gleder de seg til. Her fotografert på pressetreff i forbindelse med serien 18. oktober. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Statister

- Barna er der innimellom, men de er absolutt ikke i fokus. Det er ikke sånn at jeg sier til Sokrates at familien vår får en egen serie. De er ikke en del av det på den måten som vi er. Vi har tatt de med der vi synes det er forsvarlig at de er, i en del av hverdagen, forteller Vasstrand til Se og Hør, og fortsetter:

- De er statister. Folk der ute skal ikke bli bedre kjent med barna våre, men de er en del av livet mitt, og det er naturlig at de er der i bakgrunnen, forklarer hun.

Eksponering av barn er en evig lang diskusjon, hvor forskjellige influensere tar forskjellige valg. Barna til «Funkygine» har flere ganger vært å se i hennes kanaler i sosiale medier, samt på VGTV - der hun har hatt serie med Vegard Harm. Likevel forsikrer hun at kameraene aldri følger dem direkte.

Vasstrand er godt vant med å ha kameraer rundt seg. Hun er en av forhåndsfavorittene i årets «Skal vi danse», og har så langt imponert på parketten med elleville stunt, hopp og trinn.

FUNKYTWINS: Emil og Silas Massa blir til høsten å se i TV 2-serien «Funkyfam», og de har tydelige ambisjoner til hva de vil oppnå. Video: Thea Hope. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Selv om familien også har blitt vant til dette, er det nok første gang vi får komme så tett på ektemannen hennes, Morten. Til Se og Hør forteller han at det blir en interessant opplevelse.

STAS: Vasstrands ektemann sier han synes det er både gøy og spesielt å få så mye TV-tid. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
STAS: Vasstrands ektemann sier han synes det er både gøy og spesielt å få så mye TV-tid. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Spesielt

- Hva skal jeg si? Jeg synes jo det er stas, men det er spesielt. Man blir selvbevisst og lurer på hva andre synes om deg. Men jeg blir jo flinkere foran kamera enn før, sier han, hvorpå kona skyter inn at hun ser at han blir mer og mer komfortabel foran kamera jo lenger ut i serien man kommer.

«Funkyfam» ble ferdig innspilt før «Skal vi danse»-perioden begynte. Derfor får vi ikke følge hverdagen til funky-ektemannen nå som alt står på som verst. Det er kanskje greit, mener han selv.

TAKKER: Bloggeren setter pris på all hjelpen hun får i denne krevende perioden, med «Skal vi danse»-innspiling. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TAKKER: Bloggeren setter pris på all hjelpen hun får i denne krevende perioden, med «Skal vi danse»-innspiling. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Vi har jo planlagt det her lenge, så det er tatt høyde for at det kunne bli hektisk. Vi vil jo at Jørgine skal komme så langt som mulig. Hun er mye borte, men hun kommer heldigvis hjem igjen. Jeg savner det kanskje i noen helger, at det hadde vært deilig å ha henne hjemme. Man får ikke tid til de gode, lange frokostene, forklarer han, men understreker heldigvis at hun ikke er langt unna.

Kona hyller ektemannen for at han har stilt såpass opp i denne perioden.

- Morten har måttet trå til, og mamma hjelper til. Jeg har vært helt avhengig av folk rundt meg, og jeg er veldig takknemlig for at de har vært der, sier han.

LES OGSÅ: Slik ser han ikke ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer