VISTE KOLLEKSJONEN: Okparaebo var blant stjernene som viste fram OL-kolleksjonen tirsdag. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
VISTE KOLLEKSJONEN: Okparaebo var blant stjernene som viste fram OL-kolleksjonen tirsdag. Foto: Thomas Horni / Seoghør.noVis mer

Slik liker hun å kle seg

- Jeg er ikke besatt av mote, men jeg er motebevisst, sier Ezinne Okparaebo.

SEOGHØR.NO: Tirsdag forrige uke var friidrettsjenta Ezinne Okparaebo (24) med på å vise fram OL-kolleksjonen til Moods of Norway. Den vakre stjernen ble positivt overrasket over klærne deltagerne skal bruke i London i sommer.

- Jeg synes det var kjempegøy. Det er uvant, for det er jo ikke det jeg pleier å gjøre ellers. Men jeg var komfortabel med det. Klærne var veldig fine, jeg var faktisk veldig spent på å se hva jeg skal gå rundt med i OL. Så jeg ble positivt overrasket, Moods er kjempeflinke, sier Okparaebo til Seoghør.no.

På det tidspunktet var Okparaebo selv ennå ikke kvalifisert til årets sommerleker. Men hun var fast bestemt: Til London skal hun. Og det tok ikke lang tid før hun innfridde. Under stevnet i Florø klinket hurtigtoget til med ny norsk rekord på 100-meter og OL-plass. Tiden var 11,16 sekunder. Torsdag kveld løper hun på Bislett.

Okparaebo sier at kolleksjonen var midt i blinken for henne. Selv er hun opptatt av klær og mote.

- Jeg er veldig glad i farger. Jeg elsker sånne «knæsje» fersken-farger, så dette traff. Jeg er ikke besatt av mote, men jeg er motebevisst. Jeg liker å kle meg i det som sitter bra, er fint, og har bra kvalitet, sier hun til Seoghør.no.

Friidrettsjenta har Beijing-OL i 2008 som sitt aller beste idrettsminne. Nå som hun har kvalifisert seg for sommerens leker, venter 80.000 på tribunen i London. Det gleder hun seg ekstremt til.

- Oi ja, vet du hva! OL 2008 er beste idrettsopplevelsen min noensinne, det er helt magisk å være med i OL, det er noe som skjer hvert fjerde år. Det er så stort og jeg gleder meg veldig.

Okparaebo er tilknyttet den kristne organisasjonen KRIK (Kristen Idrettskontakt, red. anm.). Hun forklarer at hun aldri har møtt noe motstand ved å fremstå som kristen i det norske toppidrettsmiljøet.

- Nei, det har det ikke. Det er en tro man har, og alle har sin tro. og jeg har min. Jeg har aldri møtt noen negativitet overfor det i toppidrettsmiljøet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slik har du aldri sett ham