- Slik lever jeg med sykdommen

Dag Otto Lauritzen har blitt hjerteoperert fire ganger.

TRENER LIKE MYE: Til tross for at Dag Otto Lauritzen går på medisiner og har blitt hjerteoperert fire ganger, hindrer ikke det ham fra å trene ofte. Foto: Stella Pictures
TRENER LIKE MYE: Til tross for at Dag Otto Lauritzen går på medisiner og har blitt hjerteoperert fire ganger, hindrer ikke det ham fra å trene ofte. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
NY RUNDE: Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård er klar med en ny sesong av TV 2-programmet På tur med Dag Otto. Foto: Stella Pictures
NY RUNDE: Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård er klar med en ny sesong av TV 2-programmet På tur med Dag Otto. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Tidligere proffsyklist og nåværende TV-fjes Dag Otto Lauritzen (57) er nok en gang aktuell med TV 2-programmet «På tur med Dag Otto», sammen med Kristian Ødegård.

Lauritzen har flere ganger vært gjennom vanskelige situasjoner. Blant annet har han vært nær ved å miste livet i en fallskjermulykke.

I tillegg har han vært hjertesyk i en årrekke, og har blitt hjerteoperert fire ganger. Han går på medisiner, men sier at sykdommen ikke stopper ham.

- Jeg trener fortsatt like mye, men kanskje litt roligere. Fysisk aktivitet er fortsatt viktig selv om en har noen utfordringer, forteller han til Dagbladet.

Årets sesong av «På tur med Dag Otto» har heller ikke vært fri for dramatikk. Ribbeinsbrudd, forstuet håndledd og lungeproblemer er blant det som har skjedd. Da Lauritzen skulle delta i triatlon i London, fylte lungene seg opp med blod, som følge av en tett vene.

- Det kan være min styrke og min svakhet, det at jeg bare gir gass og stuper inn i ukjente ting uten å tenke konsekvenser. Det resulterer av og til i at jeg går på trynet og blir skadet, sier Dag Otto.

LES OGSÅ: - Spyttet blod under innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer