ROSA DRØM: Toppmodell Hailey Baldwin begynte det nye året med å kose seg på stranden i Miami. Foto: Splash News/ NTB scanpix
ROSA DRØM: Toppmodell Hailey Baldwin begynte det nye året med å kose seg på stranden i Miami. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Hailey Baldwin:

Slik legger supermodellen Justin Bieber bak seg

Hailey Baldwin strålte i ny hårfarge og matchende bikini på stranden i Miami.

Publisert

(Se og Hør): Da folk våknet på første nyttårsdag, var det nok mange som kunne ha tenkt seg å slikke litt sol på stranden i Florida.

Blant de heldige som kunne gjøre nettopp dette, fremfor å stavre rundt i snø og is, var den berømte modellen Hailey Baldwin (21).

Den første dagen i 2018 inntok hun stranden på USAs østkyst med ny, lyserosa hårfarge - og en matchende, babyrosa bikini.

Hailey, som tidligere var kjæreste med Justin Bieber (23), så ut til å virkelig nyte fridagen i Miami sammen med flere gode venner.

Saken fortsetter under bildene.

I GODT HUMØR: Hailey Baldwin slo opp latterdøra sammen med vennene sine på stranden. Foto: Splash News/ NTB scanpix
I GODT HUMØR: Hailey Baldwin slo opp latterdøra sammen med vennene sine på stranden. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
NATURLIG: Hailey Baldwin droppet sminken på stranden, men så ut til å være flittig til å smøre seg med solkrem. Foto: Splash News/ NTB scanpix
NATURLIG: Hailey Baldwin droppet sminken på stranden, men så ut til å være flittig til å smøre seg med solkrem. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
LATET SEG I SOLA: Hailey Baldwin så ut til å få en veldig avslappende start på 2018. Foto: Splash News/ NTB scanpix
LATET SEG I SOLA: Hailey Baldwin så ut til å få en veldig avslappende start på 2018. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

21-åringen ble fotografert mens hun lo og solte seg, og vennegjengen koste seg tilsynelatende med både mat og drikke mens de slappet av på solsengene sine.

Tilbake til hverdagen

Og Hailey Baldwin gjorde entré som en ekte superstjerne da hun ankom stranden mandag.

Modellen, som er venninne med stjerner som Kendall Jenner (22), Gigi Hadid (22), Miley Cyrus (25) og Emily Ratajkowski (26), var iført et par store, kantede solbriller som skjulte mye av ansiktet.

Til den rosa bikinitoppen var hun ikledd et par trendy, vide treningsbukser med fargerike striper i siden, og en sort nagleveske fra Alexander Wang var også på plass.

Saken fortsetter under bildene.

MATCHET: Haileys lyserosa bikini stod perfekt til hårfargen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
MATCHET: Haileys lyserosa bikini stod perfekt til hårfargen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
SOSIAL: Toppmodellen ankom stranden med en venninne. Foto: Splash News/ NTB scanpix
SOSIAL: Toppmodellen ankom stranden med en venninne. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

På Instagram har 21-åringen dessuten delt flere bilder fra nyttårshelgen, blant annet et fellesbilde der hun poserer energisk sammen med vennene sine.

Saken fortsetter nedenfor.

🍉

Et innlegg delt av Hailey Baldwin (@haileybaldwin)

Happy 2018 from my crew to yours! Much love 💕

Et innlegg delt av Hailey Baldwin (@haileybaldwin)

Nå ser det imidlertid ut til at hverdagen også har innhentet niesen til filmstjernen Alec Baldwin (59). Onsdag publiserte hun nemlig et nytt bilde på Instagram, der hun klager over kulden i New York.

Kortvarig Bieber-romanse

2018 ser tilsynelatende ut til å ha startet en del roligere for Hailey, hvis far Stephen Baldwin (51) også er skuespiller, enn det 2016 gjorde.

I starten av januar for to år siden fikk hun nemlig massiv oppmerksomhet, etter at Justin Bieber delte et hett kyssebilde av ham og Hailey på Instagram.

I etterkant innrømmet duoen at de hadde varme følelser for hverandre, før Hailey våren 2016 avslørte at forholdet var over fordi det ble for komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

- Det er vanskelig å date en kjendis. Man må være veldig tykkhudet og være svært sterk. Man må fokusere på kun den personen og ingenting annet, sa modellen til bladet Marie Claire i april for snart to år siden.

Sommeren 2017 meldte imidlertid flere amerikanske nettsteder at den vakre blondinen hadde falt for internett-kjendis og modell Cameron Dallas (23).

- De møttes gjennom venner og fikk en umiddelbar kontakt. De er begge signert hos IMG modellbyrå og har mange felles venner.

- Hailey har kjent Cameron en stund nå, men nylig har de tatt vennskapet til et nytt nivå, fortalte en kilde til E! News den gang, ifølge Contacmusic.com.

De to har imidlertid ikke bekreftet offentlig at de er kjærester.

LES OGSÅ: Brudd to måneder etter «Skal vi danse»-seieren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer