Blac Chyna:

Slik legger hun Rob Kardashian bak seg

Blac Chyna viste frem sin nye mann - og litt til - da hun dro på byen i Los Angeles.

NY FLØRT?: Blac Chyna var denne uken på date med en mystisk kjekkas. Foto: NTB scanpix
NY FLØRT?: Blac Chyna var denne uken på date med en mystisk kjekkas. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Forrige uke ble Rob Kardashian (30) koblet til realitystjernen Mehgan James (26), noe han selv avkreftet samme uke.

DRISTIG: Det var ikke mye som skulle til før Blac Chyna viste alt i den dristige demin-kjolen. Foto: NTB scanpix
DRISTIG: Det var ikke mye som skulle til før Blac Chyna viste alt i den dristige demin-kjolen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå kan det imidlertid se ut som om ekskjæresten og mamma til deres felles barn, Blac Chyna (29), har funnet seg en ny flamme, skriver Radaronline.com,

Navnet på Chynas nye flamme er foreløpig ikke kjent, men de to la ikke skjul på at de hadde god kontakt.

Men ikke bare Chynas nye mann som vakte oppsikt.

I en dristig demin-kjole viste hun nemlig brystvortene til fotografene i Los Angeles.

Den tidligere stripperen så imidlertid ikke ut til å være pinlig berørt av den ufrivillige blottingen.

Blac Chyna har foreløpig ikke kommentert kjærlighetsryktene.

Saken fortsetter under bildet.

AVSLØRENDE: Det er tydelig at Blac Chyna ikke brydde seg særlig mye om folk så brystene hennes eller ikke på date med sin nye flamme. Foto: NTB scanpix
AVSLØRENDE: Det er tydelig at Blac Chyna ikke brydde seg særlig mye om folk så brystene hennes eller ikke på date med sin nye flamme. Foto: NTB scanpix Vis mer

Turbulent forhold

Det var i februar det ble kjent en gang for alle at realitystjernene Rob Kardashian og Blac Chyna avlyser bryllupet, og går hvert til sitt etter mye frem og tilbake.

Realityparet har det siste året skapt store overskrifter med med sitt usikre forhold.

I desember vakte det oppsikt, da stjerneparet dokumenterte bruddet sitt på sosiale medier. En sint Rob la ut flere videoer på Snapchat der han fortalte at forloveden hadde gått fra ham.

Saken fortsetter under videoen.

Blac Chyna alene i bursdagen til Robs bestemor. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

- Gått fra hverandre

Det hele ble beskyldt for å være et PR-stunt, og noen dager senere la Kardashian seg flat og ba Chyna om unnskyldning. De nybakte foreldrene skværet opp og var sammen igjen.

Men i februar meldte People at paret igjen hadde gått fra hverandre, og denne gangen skulle også forlovelsen ha blitt brutt.

- De har gått hver til sitt. Bryllupet er avlyst. De prøver begge å være voksne rundt det. Det var mye mindre dramatisk denne gangen, hevdet en venn nær paret overfor magasinet den gang.

Saken fortsetter under bildet.

OVER: Realityparet Rob Kardashian og Blac Chyna har hatt et turbulent forhold. De har vært av og på flere ganger, men nå skal være slutt for godt. Foto: NTB scanpix 
OVER: Realityparet Rob Kardashian og Blac Chyna har hatt et turbulent forhold. De har vært av og på flere ganger, men nå skal være slutt for godt. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Bruddryktene kom fire måneder etter at de to TV-profilene og deres familier gledet seg over at de hadde fått sitt første barn sammen, den sjarmerende datteren Dream Renee Kardashian.

BABYLYKKE: Rob og Chyna ble foreldre til lille Dream i fjor høst. Foto: Blac Chyna, Snapchat, NTB scanpix
BABYLYKKE: Rob og Chyna ble foreldre til lille Dream i fjor høst. Foto: Blac Chyna, Snapchat, NTB scanpix Vis mer

De to var ikke sjenerte med å vise frem den lille gledesprederen i sosiale medier, og la ofte ut bilder av sjarmtrollet som da tantebarnet til «Keeping up with Kardashians»-stjernene Kim, Kourtney, Khloé (Kardashian), Kendall og Kylie (Jenner).

Gikk fort fremover i forholdet

Rob Kardashians forhold med den tidligere stripperen Blac Chyna førte også først til gnisninger innad i den berømte reality-familien.

Årsaken er nemlig at Blac Chyna tidligere var forlovet med rapperen Tyga (27), som den gang var i et forhold med Kylie Jenner (19) - Robs halvsøster.

Tyga og Blac har sønnen King Cairo sammen, og deler foreldreansvaret for den lille sjarmøren.

LES OGSÅ: Maria Mena fjernet bilde av seg selv og en mystisk mann