Slik låt Adele som 16-åring

- Det var lett å se at hun kom til å bli en stjerne. Se video!

TIDLIG TALENT: Allerede som tenåring var det ifølge klassekamerater av Adele lett å se at hun ville bli den superstjernen hun er i dag. Foto: All Over
TIDLIG TALENT: Allerede som tenåring var det ifølge klassekamerater av Adele lett å se at hun ville bli den superstjernen hun er i dag. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videoen av en ung Adele nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Popartisten Adele (23) har gjort kometkarriere takket være hits som «Someone like you» og «Chasing Pavements».

Men i et hittil ukjent video-opptak som avisen The Sun har lagt ut på sine nettsider, viser Adele at hun allerede som 16-åring hadde et stort sangtalent.

Videoen er tatt opp da Adele gikk på skolen BRIT School for Performing Arts and Technology i Croydon.

- Det var lett å se at hun kom til å bli en stjerne. Noen personer er ett steg over alle andre og Adele var en av dem, sier Adeles tidligere klassekamerat Allan Rose, som har gjort opptaket, til The Sun.

Adele ble tidligere i år hedret med prisen for årets album under Brit Awards - Storbritannias svar på Spellemannprisen. Popartisten reagerte imidlertid med å vise fingeren, da takketalen hennes ble avbrutt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fornærmet Adele viste fingerenMer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer