FOTOGENE: De ti finalistene trivdes godt foran kameraet. Fra venstre: Kirsti Sørlie Hansen, Henrik Mortensen, Marlen Tjøsvoll, Christopher Olafsrud, Fredik Klemp, Maria Mohn, Vegard Leite, Isak Knusten Heim, Bianca Skoglie Lal og Jenny Langlo. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
FOTOGENE: De ti finalistene trivdes godt foran kameraet. Fra venstre: Kirsti Sørlie Hansen, Henrik Mortensen, Marlen Tjøsvoll, Christopher Olafsrud, Fredik Klemp, Maria Mohn, Vegard Leite, Isak Knusten Heim, Bianca Skoglie Lal og Jenny Langlo. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Slik lagde vi Idol-bilaget

Seher.no ble med Norges nye stjerneskudd på fotoshoot med Se og Hør. Se video!

Publisert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO:  Fredag sendes den første «Idol»-finalen på TV2. Flere tusen håpefulle musikktalenter har blitt til ti, som nå skal kjempe mot hverandre om å bli Norges nye Idol. Kun dager før den første finale-sendingen var artistene på fotoshoot med Se og Hør.

- Det er veldig morsomt å få være med på dette, sier Henrik Mortensen til Seher.no.

Han og Kirsti Sørlie Hansen så ut til å kose seg foran kameraet og poserte villig sammen med de andre deltagerne. Litt fest ble det også. Hansen fylte nemlig 25 år ble feiret med champagne og kake.

- Det er så kult, litt av en bursdagsfest! Jeg har alltid ønsket å være modell for en dag, sier Kirsti.


Alle de ti var i svært godt humør og tullet og lo mens de ventet for å posere for fotografene. Selv om de nå konkurrerer mot hverandre har de allerede blitt en svært sammensveiset gjeng. Vegard Leite tok frem gitaren og sammen med Bianca, Kirsti, Henrik og Isak imponerte de med en improvisert versjon av Ronan Keatings «When you say nothing at all».

Om ti uker kåres Norges nye superstjerne og deltagerne er naturlig nok svært nervøse før den første finalen. 

- Jeg er veldig spent og det er mye følelser ut og går, sier Marlen Tjøsvoll til Seher.no.

Maria Mohn forteller at hun koser seg og nyter tiden som finalist, men at hun også er redd for at «eventyret» skal ta slutt. 

- Man lever i en boble som man gruer seg til skal sprekke. Vi vet at det kommer til å skje, så nå må vi bare kose oss så lenge vi kan, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Christopher greide ikke sangprøven   

Se Idol-finalistene på fotoshoot her:
[obj:media:10248]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer