Slik ladet de opp til bryllupet

Kim Kardashian og Kanye West har ikke spart kruttet til selve bryllupsdagen.

OMSVERMET: Kanye West og Kim Kardashian har ikke akkurat kost seg med noen rolige dager i Paris før helgens bryllup. Her er de omringet av fans på vei til den private omvisningen og øvelsesmiddagen på slottet i Versailles fredag kveld.  Foto: Stella Pictures
OMSVERMET: Kanye West og Kim Kardashian har ikke akkurat kost seg med noen rolige dager i Paris før helgens bryllup. Her er de omringet av fans på vei til den private omvisningen og øvelsesmiddagen på slottet i Versailles fredag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne helgen smis realitystjernen Kim Kardashian (33) og rapstjernen Kanye West (36) i hymens lenker med en ekstravagant bryllupsfeiring.

Angivelig skal stjerneparet begynne dagen med en bedre middag i Paris, før brudefølget flys til den italienske byen Firenze for selve vielsen og påfølgende festligheter.

Men allerede flere dager før bryllupet begynte feiringen for det luksuselskende paret, som har tilbragt de siste dagene i den franske hovedstaden.

EKSKLUSIVT: Brudefølget ankommer Château de Wideville i Davron utenfor Paris, for å spise brunsj hos stjernedesigner Valentino fredag.  Foto: Stella Pictures
EKSKLUSIVT: Brudefølget ankommer Château de Wideville i Davron utenfor Paris, for å spise brunsj hos stjernedesigner Valentino fredag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fredag formiddag var det først duket for brunsj hos den anerkjente designeren Valentino Garavani (82), i hans Château de Wideville fra 1600-tallet, skriver Hello! magazine.

Rådyre klesgaver

Som seg hør og bør var det vordende brudeparet kledd i Valentino fra topp til tå for anledningen. Kim var iført en lang, ettersittende kjole med sommerfugl-applikasjoner, mens Kanye var kledd i mørkeblå dress og blank, sort skjorte.

Kims søster Khloé Kardashian (29) var på sin side nydelig i en sort, langermet minikjole med broderier. Også storesøster Kourtney Kardashian (35), samt halvsøstrene Kendall (18) og Kylie Jenner (16) var iført antrekk fra designeren - som de poserte i foran Valentinos enorme hageanlegg.

Ifølge Hello! var antrekkene trolig gaver fra designeren, da fire klesposer fra motehuset ble levert på døren for et par dager siden.

Bare antrekkene til Khloé og Kourtney skal ha hatt en verdi på mellom 30.000 og 37.000 kroner hver.

Lille baby North West (11 mnd.) var også med på brunsjen, og hun skal ha oppført seg eksemplarisk hele tiden. Dermed kunne verten hylle brudeparet uforstyrret etter maten:

- Jeg vil gjerne skåle for disse to vakre menneskene foran meg. Og jeg vil også takke Kris Jenner for å ha fått disse vakre jentene. Disse jentene gjør spisestuen min enda vakrere, erklærte Valentino, som også lot seg fotografere sammen med Kendall og Khloé i hagen.

- Jeg ønsker dere suksess, masse kjærlighet og et langt liv, skålte han til Kim og Kanye på italiensk, ifølge People.

Festet på Versailles

Fredag kveld fortsatte den storslåtte feiringen, denne gangen med en privat omvisning og gourmetmiddag på selveste Versailles. Det kongelige slottet fra 1600-tallet regnes som hovedverket innen fransk barokk, og er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Brudeparet med familie, samt omlag 600 gjester ankom slottet utenfor Paris i 19-tiden fredag kveld - i en konvoi bestående av 90 biler. Det skriver People.

Kanye var da iført en beige dress med en sort, utringet singlet under, mens Kim igjen gikk for hvitt like før bryllupet - denne gang i form av en utringet, løstsittende kjole med høy splitt.

Den smoking-inspirerte kjolen er fra motehuset Maison Martin Margiela, som postet et bilde av brudeparet og en gratulasjon på Twitter fredag kveld.

Blant de celebre gjestene var plateprodusent Rick Rubin, manager for Madonna og U2 Guy Oseary, de personlige trenerne Gunnar Peterson og Harley Pasternak, samt Lanvin-designer Alber Elbaz, stjernedesigner Alexander Wang, tidligere VOUGE-redaktør André Leon Talley og Giancarlo Giammetti, president for motehuset Valentino, skriver UsWeekly.

Luksusmiddagen ble akkompagnert av en opptreden fra sangstjernen Lana Del Rey, som var iført en gullfarget kjole, og et syv minutters fyrverkeri-show like ved midnatt.

Giammetti delte et bilde av Lana Del Rey sammen med Kim, moren Kris og søstrene Kylie, Kourtney, Khloé og Kendall på Instagram.

Venninnemiddag

Også torsdag kveld var preget av glitter og glamour, da Kim spiste middag med flere av søstrene sine og andre venninner på Hotel Costes i Paris, skriver People.

Jentegjengen tok det nattlige Paris med storm, da de smilende lot seg fotografere i diverse dristige antrekk foran det opplyste Eiffeltårnet.

Den vordende bruden viste frem sine smekre legger i en lyseblå kjole fra Balmain, som var overstødd med perle- og blomsterborderier.

Med en såpass storslått oppladning til bryllupet, levnes det minimalt med tvil om at selve bryllupet kommer til å bli helt spektakulært...

NYDELIG: Kim Kardashian har vist seg frem i mange lekre antrekk under Paris-oppholdet. Her ankommer hun hotel Costes sammen med lillesøster Kylie Jenner (t.h). Kim var iført en spesiallagd kjole fra Balmain, en av henens favorittdesignere. Foto: Stella Pictures
NYDELIG: Kim Kardashian har vist seg frem i mange lekre antrekk under Paris-oppholdet. Her ankommer hun hotel Costes sammen med lillesøster Kylie Jenner (t.h). Kim var iført en spesiallagd kjole fra Balmain, en av henens favorittdesignere. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Vil dele premien med andre barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer