Slik lader de opp til finalen

- Annsofi Pettersen får coaching-hjelp. Men kanskje ikke helt som du tror

SISTE FINISH: Lårskriver Alexander Rybak og Annsofi jobber hardt med å perfeksjonere hennes Melodi Grand Prix-opptreden før finalen lørdag kveld.  Foto: Espen Solli, Se og Hør
SISTE FINISH: Lårskriver Alexander Rybak og Annsofi jobber hardt med å perfeksjonere hennes Melodi Grand Prix-opptreden før finalen lørdag kveld. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For to helger siden ble Annsofi Pettersen (18) stemt videre i Melodi Grand Prix med låten «I'm With You».

Tidligere MGP-vinner Alexander Rybak (26) har skrevet balladen, men kunne ikke være til stede under delfinalen i Florø på grunn av en konsert. Men duoen har tilbragt mye tid sammen under oppladningen til lørdagens finale.

- Alexander var den første jeg møtte da jeg kom tilbake til Oslo. Vi så den originale «Karate Kid»-filmen sammen. Det er mange kloke ord i den, forteller Annsofi når Seoghør.no møter henne under veldedighetsarrangementet Mote med mening.
 
- I går så vi «Les Misérables». Han coacher meg gjennom film! smiler Sarpsborg-jenta.
 
- Er det travle dager?
 
- Det går med mye tid til å være i Spektrum, og så prøver jeg å få til litt skole. Vi driver med flisespikkeri – ser på de minste detaljer i opptredenen min. Vi vil gjerne gjøre noe annerledes under finalen, forteller en hemmelighetsfull Annsofi.
 
- Har du fått noen henvendelser fra beundrere?
 
- Jeg har fått komplimenter om at jeg ser vakker ut på scenen. Heldigvis har jeg ikke fått noen slibrige tilbud – jeg spiller ikke på de kortene. Jeg har fått en del oppmerksomhet fra utlandet og det er veldig gøy. Det viser at jeg har jobbet hardt.

LES OGSÅ: Annsofi skadet i motorsykkel-ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer