Slik konkurrerer hun på hjemmebane

Cathrine Larsåsen avslører sin hemmelige hobby.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forrige lørdag var det nervepirrende for Cathrine Larsåsen (25) som måtte gjennom en danseduell mot Steinjo.

Heldigvis for idrettsstjernen stemte folket henne videre, og nå forbereder hun seg på jive før lørdagens «Skal vi danse»-sending.

- Jeg har konkurranseinnstinkt mot meg selv. Jeg jobber hardt for å få det til og gir meg ikke før ting sitter. Jeg står på, rett og slett, sier hun til Seoghør.no. 

Cathrine bor vanligvis i København med kjæresten, men har under dansekonkurransen bodd hjemme hos mor og far på Røa i Oslo. Etter lange dager med slitsom dansetrening har 25-åringen funnet en måte å koble av på med nettspill.

- Å spille på casino har liksom vært en gutteting, men jenter fortjener også litt uskyldig moro. Jeg har ingen spillegalskap, men synes det er deilig å kunne koble av, sier hun. 

Men selvsagt er det dansingen som står i fokus mesteparten av tiden og Larsåsen håper publikum stemmer henne videre.  

- Jeg håper de ser meg som en positiv person som står på og vil mye. Jeg tror nok noen har litt høye forventninger fordi jeg er en ung idrettsjente. De tror jeg tar alt veldig fort, men det gjør jeg ikke. Jeg var veldig klumsete i begynnelsen, og det er stor forskjell på dansen på mandag i motsetning til fredag.

Se video øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nadya har forandret livet mitt  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer