INGEN NY SJANSE: Katy Perry vil la seg hypnotisere, for å få eksen John Mayer ut av hodet sitt. Foto: FameFlynet
INGEN NY SJANSE: Katy Perry vil la seg hypnotisere, for å få eksen John Mayer ut av hodet sitt. Foto: FameFlynetVis mer

Slik kommer Katy seg over eksen

Katy Perry bruker en spesiell teknikk.

KNUST: Perry skal ha vært ødelagt da det ble slutt med Mayer. Foto: Stella Pictures
KNUST: Perry skal ha vært ødelagt da det ble slutt med Mayer. Foto: Stella Pictures Vis mer
SNAKKET OM BRYLLUP: Perry og Mayer skal ha snakket om bryllup. Men ikke lenge etter ble det brudd. Foto: Stella Pictures
SNAKKET OM BRYLLUP: Perry og Mayer skal ha snakket om bryllup. Men ikke lenge etter ble det brudd. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: For en drøy måned siden kom nyheten om at Katy Perry (29) hadde brutt med John Mayer (36).

- Det hender han skrur av telefonen sin og bare er borte natt og dag. Han sier det er fordi han trenger alenetid, men det er mistenkelig. Hun var ikke villig til å holde ut med flere av påfunnene hans. Hun er knust, men hun følte hun måtte gjøre det slutt for å ta vare på seg selv, sa en kilde om grunnen til bruddet ifølge Contactmusic.com.

Nå skriver det britiske magasinet Grazia at Perry lar seg hypnotisere for å komme fortest mulig over musiker-eksen.

- Katy tror sterkt på alternative terapier og ønsker å slette ham fra livet sitt for godt, så hun har bestemt seg for å bruke hypnoterapi. Hun vil trene opp hjernen slik at John ikke kommer tilbake. Hun vil ikke tenke på ham som attraktiv lenger, sier en kilde til bladet.

Perry skal ha vært langt nede da hun bestemte seg for å gjøre det slutt med Mayer.

- Katy var knust da de slo opp. De hadde snakket om å gifte seg, og hun trodde han hadde forandret seg, så hun var langt nede.

Dette var andre gangen paret gjorde det slutt. Første gangen fant de tilbake til hverandre, men nå vil Perry gjøre hva som helst for at han ikke skal få en ny sjanse.

- Hun er virkelig såret, og hun vil ikke at han skal snike seg tilbake i varmen. Hennes første steg var å få ham til å få ut alle eiendelene sine fra hjemmet hennes.

LES OGSÅ: Derfor gjorde Katy det slutt