GRAVID: Blogger Caroline Berg Eriksen og Lars Kristian Eriksen blir denne høsten foreldre til barn nummer to. Her fra Vixen Blog Awards i vinter. Foto: Aller Media NO
GRAVID: Blogger Caroline Berg Eriksen og Lars Kristian Eriksen blir denne høsten foreldre til barn nummer to. Her fra Vixen Blog Awards i vinter. Foto: Aller Media NO Vis mer

Slik kommer hun seg gjennom de tøffe svangerskapsdagene

- Det er dager hvor man kun har lyst til å sove og ikke vise seg for noen, sier den populære bloggeren Caroline Berg Eriksen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Til høsten blir blogger Caroline Berg Eriksen (29) og fotballspiller Lars-Kristian Eriksen (33) foreldre til nok en datter, og 29-åringen har fortalt på bloggen at terminen er satt til september. Hun avslørte kjønnet på den lille i mai.

Berg Eriksen har blogget siden 2009, og var tidligere kjent under kallenavnet «Fotballfrue». I et blogginnlegg publisert den første dagen i juli forteller hun leserne sine åpenhjertig om svangerskapserfaringene - som både er preget av opp- og nedturer. 

«Heldig eller ei, et svangerskap har sine opp- og nedturer samme hvor frisk og rask du er gjennom disse 9 månedene. Det vil alltid være dager hvor du er drittlei av hele greia og bare vil bli ferdig med det, dager hvor du ikke klarer å tenke på hvor heldig og privilegert du er og dager hvor du KUN har lyst til å sove og ikke vise deg for noen. Det er lov å kjenne på dette også! Vi kan ikke gå rundt i en konstant takknemlighetsboble, selv om jeg alltid prøver. De dagene jeg føler meg skikkelig dass og er ordentlig sliten, forsøker jeg alltid å tenke over hva jeg sitter igjen med om bare to måneder, på hvor utrolig heldig jeg er som får lov til å være gravid og som får lov til å få flere barn.».

I innlegget har hun også listet opp 10 positive ting ved å være gravid - og 10 ikke fullt så positive ting med å være gravid. Hele listen kan du lese her. «Glød», «hormoner», «babyshopping» og «bekymringer» er noen av stikkordene hun bruker i listene.

SNART TOBARNSMOR: Til høsten får blogger Caroline Berg Eriksen nok en datter.  Foto: Aller Media NO
SNART TOBARNSMOR: Til høsten får blogger Caroline Berg Eriksen nok en datter. Foto: Aller Media NO Vis mer

Kanskje kommer det flere smårollinger i fremtiden?

Det profilerte paret giftet seg i Sverige i 2010, og ble foreldre til Nelia (2) i november 2013.

Hun har tidligere gitt uttrykk for at det klarer seg med to barn i familien Berg Eriksen, men i det samme innlegget avslører hun at hun og ektemannen ikke skal se bort ifra at det faktisk kan komme flere smårollinger i fremtiden:

«Jeg som for noen år tilbake var livredd for alt et svangerskap brakte med seg, kan med hånden på hjertet si at dette kan jeg faktisk se for meg å gjøre flere ganger – og da er jeg dønn seriøs, selv om planene per i dag ikke er å få flere barn enn to. Men det å bære fram et barn, kjenne at noe vokser og lever inni meg og det å få lov til å skape et nytt liv sammen med mannen jeg elsker – det er jo ikke noe annet enn helt fantastisk!».

LES OGSÅ: Slik holder avverger hun strekkmerker under graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer