Slik kommer hun seg gjennom de tøffe svangerskapsdagene

- Det er dager hvor man kun har lyst til å sove og ikke vise seg for noen, sier den populære bloggeren Caroline Berg Eriksen.

GRAVID: Blogger Caroline Berg Eriksen og Lars Kristian Eriksen blir denne høsten foreldre til barn nummer to. Her fra Vixen Blog Awards i vinter. Foto: Aller Media NO
GRAVID: Blogger Caroline Berg Eriksen og Lars Kristian Eriksen blir denne høsten foreldre til barn nummer to. Her fra Vixen Blog Awards i vinter. Foto: Aller Media NO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til høsten blir blogger Caroline Berg Eriksen (29) og fotballspiller Lars-Kristian Eriksen (33) foreldre til nok en datter, og 29-åringen har fortalt på bloggen at terminen er satt til september. Hun avslørte kjønnet på den lille i mai.

Berg Eriksen har blogget siden 2009, og var tidligere kjent under kallenavnet «Fotballfrue». I et blogginnlegg publisert den første dagen i juli forteller hun leserne sine åpenhjertig om svangerskapserfaringene - som både er preget av opp- og nedturer. 

«Heldig eller ei, et svangerskap har sine opp- og nedturer samme hvor frisk og rask du er gjennom disse 9 månedene. Det vil alltid være dager hvor du er drittlei av hele greia og bare vil bli ferdig med det, dager hvor du ikke klarer å tenke på hvor heldig og privilegert du er og dager hvor du KUN har lyst til å sove og ikke vise deg for noen. Det er lov å kjenne på dette også! Vi kan ikke gå rundt i en konstant takknemlighetsboble, selv om jeg alltid prøver. De dagene jeg føler meg skikkelig dass og er ordentlig sliten, forsøker jeg alltid å tenke over hva jeg sitter igjen med om bare to måneder, på hvor utrolig heldig jeg er som får lov til å være gravid og som får lov til å få flere barn.».

I innlegget har hun også listet opp 10 positive ting ved å være gravid - og 10 ikke fullt så positive ting med å være gravid. Hele listen kan du lese her. «Glød», «hormoner», «babyshopping» og «bekymringer» er noen av stikkordene hun bruker i listene.

SNART TOBARNSMOR: Til høsten får blogger Caroline Berg Eriksen nok en datter.  Foto: Aller Media NO
SNART TOBARNSMOR: Til høsten får blogger Caroline Berg Eriksen nok en datter. Foto: Aller Media NO Vis mer

Kanskje kommer det flere smårollinger i fremtiden?

Det profilerte paret giftet seg i Sverige i 2010, og ble foreldre til Nelia (2) i november 2013.

Hun har tidligere gitt uttrykk for at det klarer seg med to barn i familien Berg Eriksen, men i det samme innlegget avslører hun at hun og ektemannen ikke skal se bort ifra at det faktisk kan komme flere smårollinger i fremtiden:

«Jeg som for noen år tilbake var livredd for alt et svangerskap brakte med seg, kan med hånden på hjertet si at dette kan jeg faktisk se for meg å gjøre flere ganger – og da er jeg dønn seriøs, selv om planene per i dag ikke er å få flere barn enn to. Men det å bære fram et barn, kjenne at noe vokser og lever inni meg og det å få lov til å skape et nytt liv sammen med mannen jeg elsker – det er jo ikke noe annet enn helt fantastisk!».

LES OGSÅ: Slik holder avverger hun strekkmerker under graviditeten

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer