SEXY TIL SOMMEREN: Kjendisene er også opptatt av å se bra ut til sommeren og bikinisesongen.
SEXY TIL SOMMEREN: Kjendisene er også opptatt av å se bra ut til sommeren og bikinisesongen. Vis mer

Slik kommer de i bikiniform

Pilates, aerobic og kondisjon - Se hvordan kjendisene får sommerkroppen!

SEHER.NO: Hollywoods superstjerner er som alle vet særdeles opptatt av kropp, utseende og å holde seg i form, og da særlig foran sommerens bikinisesong, som nå nærmer seg med stormskritt.

Men for å opprettholde en stram ramme, trener ikke stjernene bare på våren. De er også opptatt av å holde seg aktive resten av året, og har ulike metoder for å komme i toppform.

Se kjendisenes treningsfavoritter nederst i saken!

En av de som liker å holde seg aktiv, er "Shakespeare in Love"-stjerne Gwyneth Paltrow (36).

Paltrow er lidenskapelig opptatt av dans, og sammen med sin personlige trener Tracy Anderson trener hun både dans og rytme flere ganger i uken. I tillegg trener hun styrke, kondisjon og yoga, skriver Berlingske Tidende.

Pilates har lenge vært en av de mest anerkjente treningsmetodene i filmbyen, og superstjernene elsker de ulike øvelsene, som gjør kroppen myk, stram og muskuløs.

Popstjernen Kylie Minogue (40) er en av dem som sverger til power-Pilates - en treningsform som gjennom naturlig bevegelse på kroppens egne premisser, tar utgangspunkt i de vanlige Pilates-metodene.

Skuespillerskjønnhet Rosario Dawson (29) er også en stor fan av power-Pilates, og trener flere ganger i uken. Det samme gjelder Victoria "Posh" Beckham (35), som nylig meldte seg selv inn på eksklusive The Sports Club i LA, hvor hun er minst tre ganger i uken.

- Victoria er i fantastisk form om dagen. Hun er tynn, men har muskler på alle de rette stedene. Du ser henne trene kondisjon på tredemøllen eller de andre maskinene før hun går på Pilates-timene sine, sa en kilde nylig til Daily Mail.

Selv om mange er opptatt av å se bra ut, er det ikke alle i Hollywood som liker å trene. Nybakt mamma Ashlee Simpson (24) er en av disse.

Popstjernen har tidligere uttalt at hun synes det er gørr kjedelig med fysisk aktivitet, men er likevel opptatt av å ha en formfull figur og spretten rumpe.

Hennes løsning er derfor å gå og løpe mye opp og ned i trapper - en øvelse som er god for musklene bak i lårene og rumpa.

Nygifte Stacy Ann "Fergie" Ferguson (33) er en av dem som liker å bli skikkelig sliten og svett når hun trener, og følger et beinhardt treningsregime for å få til nettopp det.

Fergie trener minst seks ganger i uken, og for å få sin spretne og cellulittfrie rumpe pleier hun å gå eller løpe mellom 45 og 60 minutter i oppoverbakke hver eneste dag.

Popstjernen er også kjent for å følge treningsoppleget sitt slavisk, og går ikke glipp av en eneste økt, selv om hun er på turné.

Les om hvordan du kan bli stram og strandklar på fire uker på kk.no!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hollywoods slankehemmeligheter

Se kjendisenes treningsfavoritter nedenfor:

VANNAEROBICS: Oscar-vinner Julia Roberts er stor fan av vannaerobics. Det gjør musklene lange og senete og er lite belastende.
KONDISJON: For å få en veltrent kropp trener Fergie mye kondisjon og styrke. Hun trener seks dager i uken og går gjerne lange turer i oppoverbakke for å trimme stumpen. Foto: All Over Press
POWER-PILATES: Kylie synes at power-Pilates er den beste måten å få kroppen i form på. Foto: All Over Press
DANS: Gwyneth Paltrows tips er å hoppe i danseskoene. Sammen med personlig trener Tracy Anderson trener hun også mye kondisjon og styrke. Foto: All Over Press
STRAM RUMPE: Ashlee Simpson er ingen stor fan av trening, men er opptatt av å ha en stram og fast rumpe. Derfor pleier hun å løpe opp og ned i trapper. Foto: All Over Press
YOGA OG DIETT: Denise Richards sverger til yoga og en streng kostholdsplan for å holde fasongen. Foto: All Over Press
WEIGHT WATCHERS: Jenny McCarthy veide 95 kilo etter at hun fødte i 2003, og måtte derfor melde seg inn i Weight Watchers. Nå forsøker hun å spise sunt og trene mye. Foto: All Over Press
POWER-PILATES: Som Kylie liker Rosario Dawson også å trene Power Pilates. Foto: All Over Press
PILATES: Victoria Beckham er en av mange som sverger til Pilates, for å gjøre musklene sine lange og slanke. Victoria er også opptatt av å spise lite og magert for å holde kroppen mager... Foto: All Over Press