Slik kom Kim i form før bryllupet

Masse trening og minimalt med mat har vært Kim Kardashians hverdag de siste månedene før bryllupet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag er alles øyne på Kim Kardashian (33) når hun gifter seg med rapper-kjæresten Kanye West (36) under det som blir spådd som et av tidenes største kjendis-bryllup. 

Bruden ønsker selvsagt å se fantastisk ut på sin store dag og har i månedsvis forberedt seg til bryllupet. Blant annet har realitystjernen jobbet hardt med sin egen kropp for å ta seg best mulig ut.

Ifølge OK! Magazine har Kim de siste ukene levd på en diett av mager, proteinrik mat og spise bare grønne grønnsaker fordi de har mest fiber. 

- Assistenten hennes har en pose selleri med seg til en hver tid, så hun ikke skal bli så sulten, sier en kilde til ukebladet.  

STRENG SELVDISIPLIN: Lørdag gifter Kim Kardashian seg med kjæresten Kanye West. For å se best mulig ut på bryllupsdagen har realitystjernen kuttet ned på kaloriene og økt antall treningstimer. Her er paret fotografert i Paris søndag kveld.  Foto: All Over Press
STRENG SELVDISIPLIN: Lørdag gifter Kim Kardashian seg med kjæresten Kanye West. For å se best mulig ut på bryllupsdagen har realitystjernen kuttet ned på kaloriene og økt antall treningstimer. Her er paret fotografert i Paris søndag kveld. Foto: All Over Press Vis mer

Slet med babyvekten

Atkins-dietten er noe Kardashian lenge har sverget til og hun har den siste tiden vært ekstra nøye med å følge kostholdskravene til punkt og prikke. 

33-åringen slet med vekten etter at hun la på seg 24 kilo da hun var gravid med datteren North (11 mnd). Da hun endelig kom tilbake i form var Kim strålende fornøyd med kroppen. Flere ganger har hun vist frem sin nye fantastiske figur i fotoshooter og på Instagram-bilder, men hun skal ha slitt med å miste de siste par ekstra kiloene. 

TØFT SVANGERSKAP: - Graviditeten var helt grusom, har Kim Kardashian uttalt. Hun la på seg 24 kilo og følte seg mobbet for vekten.  Foto: Clint Brewer / Splash News/ All Over Press
TØFT SVANGERSKAP: - Graviditeten var helt grusom, har Kim Kardashian uttalt. Hun la på seg 24 kilo og følte seg mobbet for vekten. Foto: Clint Brewer / Splash News/ All Over Press Vis mer

Nå har hun også kuttet ut all alkohol for å slippe de ekstra kaloriene. 

- Hun drikker ikke mye, men liker et glass rødvin til maten og en kopp kaffe om morgenen, men Atkins-manien lar henne ikke drikke dette lenger. Ikke en gang en slurk, fortsetter kilden. 

DAGLIG KONDISJON: Kim på vei til trening under besøket i Frankrike mandag. TV-stjernen har trent daglig før bryllupet.  Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press
DAGLIG KONDISJON: Kim på vei til trening under besøket i Frankrike mandag. TV-stjernen har trent daglig før bryllupet. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press Vis mer

Sier ja i Firenze

Kim og Kanye har lenge prøvd å skjule detaljene rundt bryllupet sitt. Det ble antatt at de skulle gifte seg i Paris, men det ser nå ut til at paret først flyr inn gjestene til en fest i Frankrikes hovedstad før brudefølge setter kursen videre til den italienske byen Firenze der paret vil gi hverandre sine løfter.

Dette er Kardashians tredje bryllup. Kims forrige ekteskap til basketballspiller Kris Humphries varte bare i 72 dager. Hun har også vært gift med Damon Thomas. Lukrative avtaler, blant annet ved å la kanalen E! filme deler av bryllupet, gjør at paret vil tjene rundt 120 millioner kroner på festlighetene.

OVERDÅDIG: På Kims bursdag i oktober i fjor leide Kanye West en baseball-arena og gikk ned på kne. Bryllupet 24. mai er forventet å være overdådig og luksuriøst.

Pictured: Kanye West and Kim Kardashian
Ref: SPL748585  050515  
Picture by: Jackie Brown / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:	310-821-2666
New York:	212-619-2666
London:	870-934-2666
photodesk@splashnews.com
 Foto: Jackie Brown / Splash News/ All Over Press
OVERDÅDIG: På Kims bursdag i oktober i fjor leide Kanye West en baseball-arena og gikk ned på kne. Bryllupet 24. mai er forventet å være overdådig og luksuriøst. Pictured: Kanye West and Kim Kardashian Ref: SPL748585 050515 Picture by: Jackie Brown / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 [email protected] Foto: Jackie Brown / Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Tjener over 120 millioner på bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer