Slik kom hun seg gjennom skilsmissen

Olivia Wilde medisinerte seg selv - med mat.

EKTESKAPSBRUDD: Olivia Wilde skilte seg fra Tao Ruspoli tidligere i år. Foto: All Over Press
EKTESKAPSBRUDD: Olivia Wilde skilte seg fra Tao Ruspoli tidligere i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i år tok det åtte år lange forholdet mellom «Tron:Legacy»-skuespilleren Olivia Wilde (27) og den italienske prinsen Tao Ruspoli slutt.

Skuespilleren har forklart i et tidligere intervju at skilsmissen ikke var noen krise for henne. Nå forteller hun at det var en spesiell ting som hjalp henne å komme seg videre i livet.

I augustutgaven av bladet Nylon forteller Wilde at hun kan takke maten for at det hele gikk så bra. Hun begynte nemlig å storspise etter at forholdet tok slutt.

- Jeg ble skilt og medisinerte meg selv med mat. Men det er vel uansett bedre enn å medisinere seg selv med crack-kokain, sier hun.

Wilde sier at hun fortsatt er god venn med sin eksmann.

- Vi er venner. Hans familie er min familie. Man kan alltids velge å føle seg sint og ikke være venner. Men jeg klarer ikke tanken på å gå inn i et rom og se noen som jeg ikke vil møte.

I etterkant av bruddet har skuespilleren blitt koblet til Bradley Cooper, Ryan Gosling og Justin Timberlake, men skal ennå ikke ha funnet kjærligheten etter at hun ble singel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han holder på med fire damer samtidig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer