HJELPER JENTER: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby kommer med råd om hvordan man kler seg pent på budsjett i sin nye bok «Styling».  Foto: Stella Pictures
HJELPER JENTER: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby kommer med råd om hvordan man kler seg pent på budsjett i sin nye bok «Styling». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Slik kler du deg pent på budsjett

Kjendisstylisten Jan Thomas synes ikke alt dyrt er bra.

Publisert
SEOGHØR.NO: Stjernestylisten Jan Thomas Mørch Husby (45) kommer ofte med tips og råd til  norske kvinner om hvordan de burde kle seg. Han er landets mest profilerte stylist og er vant til å style både norske og internasjonale stjerner, men mener allikevel at ikke alt som er fint må være dyrt.

- Ting trenger ikke koste så mye penger for å være pent. Tipset til det norske folk er å starte med det grunnleggende, sier Husby til Seoghør.no.

SEND INN BILDE TIL «JEG FIKK 6 AV JAN THOMAS HER»

Jan Thomas legger stor vekt på at folk må få frem sin personlige stil, og i moteboken «Styling», som han nylig ga ut sammen med ektemannen Christopher Mørch Husby (22), gir han tips om hvordan man skal kle seg på budsjett.

«Vi kjenner jenter og kvinner som stadig drar gamle ting ut av skapet når de skal i selskap og bare ved å sette det sammen på en ny måte, så overstrømmes de med komplimenter og spørsmål om hvor de har kjøpt antrekket. På samme måte kan man med utgangspunkt i helt enkle basisplagg «lure» folk til å tro at man har en garderobe som rommer uendelig mye mer enn den gjør» står det i boken. 

Mange tror kjendisene kan velge og vrake i kjoler, noe Jan Thomas mener ikke er riktig.

«Popstjerner og skuespillere vasser ikke i penger i Norge, og til og med de kongelige bruker kjolene sine om igjen, men kanskje styler litt annerledes.»

Stjernestylisten anbefaler å legge mer penger i klassiske klær som man kan bruke i mange år, i motsetning til mer spesielle plagg som er i motebildet i en kort periode. I boken listes det opp en rekke basics-plagg, blant annet skinnjakke, jeans, herreskjorte, sort kjole og blazer.

Selv om han lærer opp moteinteresserte med sine bøker og TV-program ønsker ikke Jan Thomas at alle skal bli perfekte moteløver.

- I mine foredrag oppfordrer jeg folk til å fortsette å farge håret hjemme, gjøre feil med garderoben og sminke seg så de ser helt forferdelige ut. Så lenge de gjør det, har jeg en jobb, spøker stylisten.

Jan Thomas vurderer nå vanlige folks antrekk i Se og Hørs nye satsning «- Jeg fikk seks av Jan Thomas», der man kan vinne en drømmedag med moteeksperten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå vil Jan Thomas vurdere DIN stil  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer