Miranda Kerr:

Slik klarer eksparet å beholde vennskapet

Den australske supermodellen åpner seg om graviditeten og forholdet til eksmannen, Orlando Bloom.

GODT SAMARBEID: Supermodell Miranda Kerr (36) forteller at hun og eksmannen, skuespiller Orlando Bloom (42), samarbeider godt om foreldrerollen for sønnen Flynn. Førstnevnte letter også på sløret om sitt nåværende svangerskap. Foto: NTB Scanpix
GODT SAMARBEID: Supermodell Miranda Kerr (36) forteller at hun og eksmannen, skuespiller Orlando Bloom (42), samarbeider godt om foreldrerollen for sønnen Flynn. Førstnevnte letter også på sløret om sitt nåværende svangerskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars kom den gledelige nyheten om at den australske supermodellen Miranda Kerr (36) venter sitt andre barn sammen med Snapchat-gründeren Evan Spiegel (29).

Fra før av har ekteparet sønnen Hart Spiegel (1), og 36-åringen har også sønnen Flynn Christopher Bloom (8) sammen med eksmannen Orlando Bloom (42).

Siden graviditetsnyheten nådde internasjonale medier, har supermodellen stilt opp på en rekke røde løpere for å vise frem den voksende magen.

VORDENDE TREBARNSMOR: Supermodellen Miranda Kerr viste stolt frem gravidmagen sin i slutten av juni. Foto: NTB Scanpix
VORDENDE TREBARNSMOR: Supermodellen Miranda Kerr viste stolt frem gravidmagen sin i slutten av juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gleder seg til å bli storebror

Tirsdag dukket hun opp som gjest under «The Morning Show», og der forteller hun blant annet hvor mye sønnen Flynn gleder seg til å bli storebror for andre gang, ifølge australske News.

- Han elsker lillebroren sin (Hart, journ.anm.). De lyser opp når de ser hverandre. Det er så søtt å se samspillet mellom dem, og Flynn er en veldig hjelpsom storebror. Han er veldig spent på den nye babyen, forteller 36-åringen i tv-programmet.

Under tv-programmet forteller Miranda også om forholdet til eksmannen og hans forlovede Katy Perry (34). Supermodellen og Hollywood-stjernen giftet seg i 2010, før de kunngjorde at de skulle skille seg i 2013.

FAR OG SØNN: Hollywood-stjernen Orlando Bloom sammen med sønnen Flynn i New York i 2013. Foto: NTB Scanpix
FAR OG SØNN: Hollywood-stjernen Orlando Bloom sammen med sønnen Flynn i New York i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi kommer så godt overens. Vi ønsker alle det beste for Flynn og for vår familie. Vi har jobbet sammen for å få det til å fungere. Det var ikke sikkert at det kom til å fungere, men jeg er veldig glad og føler meg velsignet for at det har fungert, forteller Miranda.

Videre påpeker 36-åringen at de alle har gjort sitt beste med å lage plass i timeplanen for kvalitetstid med sønnen.

Moderne familie

Det er imidlertid ikke første gang at den australske supermodellen har uttalt seg om forholdet til stjerneparet Orlando Bloom og Katy Perry.

Det er ikke uvanlig at det fort kan oppstå dårlig stemning når man opplever at ens tidligere ektefelle blir hodestups forelsket i en ny partner, men dette er altså ikke tilfellet mellom stjernetrioen.

I et tidligere intervju ble nemlig supermodellen spurt om et bilde fra oktober i fjor hvor man kunne se at hun overleverte en gave til eksmannens utkårede, ifølge Independent.

- Det var så hyggelig å se Katy. Vi kommer veldig godt overens, vi er som en moderne familie, sa hun til avisen.

Ifølge en kilde til Independent skal heller ikke 36-åringen ha noe problem med at Orlando og Katy er samboere.

- Miranda har ikke noe problem med det. Hun kjenner Katy og de to går godt overens. Hun har heller ikke noe problem med at Flynn tilbringer tid hjemme hos Katy, har en anonym kilde uttalt til People, ifølge Independent.

Video fra da Orlando Bloom og Justin Bieber sloss på utested. Video licensed from AlloverPress Vis mer

Morgenkvalme

Den australske skjønnheten har tidligere vært svært ordknapp når det kommer til privatlivet sitt, men nylig kunne hun fortelle at graviditeten ikke har gått smertefritt for seg, og at hun sliter til tider.

- Jeg har hatt mye morgenkvalme og lå rett ut i sengen en periode etter at jeg fikk en nerve i klem i nakken. Alle kvinner er forskjellige, og av en eller annen grunn har jeg vært veldig kvalm og følsom under alle de tre graviditetene mine, fortalte hun til US Weekly.

Til tross for et travelt liv med mye jobb og rollen som tobarnsmor, fortalte Miranda hvordan hun tar seg tid til å pleie seg selv og forholdet til ektemannen.

LYKKELIG PAR: Supermodell Miranda Kerr og ektemannen Evan Spiegel avbildet på en rød løper i fjor da førstnevnte var gravid med sønnen Hart. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG PAR: Supermodell Miranda Kerr og ektemannen Evan Spiegel avbildet på en rød løper i fjor da førstnevnte var gravid med sønnen Hart. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Når ektemannen min kommer hjem fra jobb, prøver jeg å sørge for at jeg har gjort alt jeg skal for dagen, og at jeg føler meg rolig og til stede. Det er en fin stund da guttene allerede sover og vi får tid til å være sammen. Den tiden sammen er viktig, fortalte hun, og la til:

- Vi er ganske hjemmekjære og setter pris på de små tingene som å bare være hjemme, ha en piknik, ta en svømmetur eller være i naturen sammen.

LES OGSÅ: - Hun klarer ikke å holde babyen sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer