Elon Musk og Grimes:

Slik «kapret» Tesla-gründeren sin 16 år yngre kjæreste

En Twitter-spøk førte dem sammen.

KJÆRESTER: Elon Musk og artisten Grimes overrasket «alle» da de dukket opp på årets Met-galla sammen. Hvordan de to først ble kjent, er en ganske spesiell historie. Foto: AFP/ NTB scanpix
KJÆRESTER: Elon Musk og artisten Grimes overrasket «alle» da de dukket opp på årets Met-galla sammen. Hvordan de to først ble kjent, er en ganske spesiell historie. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke var kjendisene samlet i New York for årets største motebegivenhet, «The Met Gala».

Inspirert av årets tema «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination», kom kjendisene med både pave-hatt, kroner og kors på brystet.

En rekke kjente personligheter var til stede, blant annet teknologimilliardæren, Tesla-sjefen og SpaceX-grunleggeren Elon Musk (46), som på den røde løperen kunne bekrefte at han har fått seg kjæreste: Elektropopartisten Grimes (30).

Ifølge Business Insider var dette bare én av overraskelsene på den røde løperen i New York, men kanskje den største.

Claire Boucher, som hun egentlig heter, hadde for anledningen på seg en hvit og svart kjole, samt et smykke som kan se ut til å være fra kjæresten: Et smykke med Tesla-logoen, skriver The Guardian.

Fra spøk til alvor

Det tok ikke lang tid fra de ble kjærester, til de dukket opp på den røde løperen sammen. Ifølge New York Posts kilder har artisten og gründeren vært kjærester i én måned. Paret skal ha møttes på nettet.

Ifølge avisens kilder var det en spøk på Twitter som førte paret sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer