MUSE: Den svenske kleskjeden Lindex har hanket inn Hollywood-stjernen Kate Hudson til å fronte årets vår- og sommerkolleksjon.  Foto: Lindex / THIS IS PR
MUSE: Den svenske kleskjeden Lindex har hanket inn Hollywood-stjernen Kate Hudson til å fronte årets vår- og sommerkolleksjon. Foto: Lindex / THIS IS PR Vis mer

Slik kaprer Lindex Hollywood-profilene

- Jeg synes det er bra at kjendisene stiller opp for Lindex, sier Kathrine Sørland, butikkjedens norske ansikt utad, til Seoghør.no.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den svenske kleskjeden Lindex har gått fra å ha et «mote for den eldre garde»-stempel, til å bli sett på som både hipt og trendy blant motefolket.

TRAVEL SMÅBARNSMOR: Modell og skuespiller Kate Hudson kombinerer både morsrollen og karriere. Her fra en tur i Tribeca i New York i fjor med sønnene Ryder og Bingham, som hun har med forloveden Matt Bellamy. Foto: FameFlynet Sweden
TRAVEL SMÅBARNSMOR: Modell og skuespiller Kate Hudson kombinerer både morsrollen og karriere. Her fra en tur i Tribeca i New York i fjor med sønnene Ryder og Bingham, som hun har med forloveden Matt Bellamy. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Og det er mye takket være motegiganter som den britiske designeren Matthew Williamson (42) og italienske Missoni, og Hollywood-skjønnhetene Penelope Cruz (39) og Kate Hudson (34) - som alle har samarbeidet med Lindex de siste årene.

Sist ut er skuespiller Hudson, som i disse dager er å se som kleskjedens ansikt utad både i reklamefilmer og på reklameplakater.

Ifølge Lindex' norske moterådgiver, Kathrine Sørland (33), er hun strålende fornøyd med at Lindex har huket tak i de verdensberømte superstjernene:

- Jeg synes det er bra at kjendisene stiller opp for Lindex! sier hun entusiastisk til Seoghør.no.

Selv har hun ingen drømmemodell i tankene når det kommer til neste Hollywood-kvinne som burde representere butikkjeden:

- Jeg har ingen på topplisten min, men så langt har vi jo hatt mange flotte profiler knyttet til Lindex, og det er jeg storfornøyd med, sier hun.

Superstjernen selv forteller i et intervju med Lindex at hun storkoste seg under motesamarbeidet med den svenske kleskjeden:

- Det som fanget oppmerksomheten min var måten de fokuserer på «hverdagskvinnen», og hvordan de gjennom flotte og feminine kampanjer får fram nettopp dette. 

Se Kate Hudson style plagg fra vår- og sommerkolleksjonen i videoen under:

Også markedssjef Nina Haugen i Lindex er strålende fornøyd med samarbeidet med «You, Me and Dupree»-stjernen, og forteller til Seoghør.no at de får internasjonal drahjelp for å få hyret inn Hollywood-profilene:

- Vi samarbeider med noen av de beste internasjonale byråene, og det er stort sett disse byråene som skaper den første kontakten. For oss er det viktig at vi kobler dette sammen på en naturlig måte, noe vi opplever at samarbeidet med Kate gjør. 

- Hvor mye har Kate Hudson fått for å stille opp for dere?

- Vi oppgir ikke slik informasjon, sier Haugen.

Kate Hudson er modell og muse for tre kolleksjoner i Lindex sin vår- og sommerkampanje, og første kolleksjon blir lansert i butikk og på nett onsdag 19. mars.

Vinn gavekort! Lik oss på Facebook, og bli med i konkurransen om to gavekort á kr 1000.

LES OGSÅ: Kate Hudson kom uten mann og forlovelsesring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer