Slik kan du komme nærmere «Skam»-stjernene

Nå kan du følge hverdagen til de populære skuespillerne.

TOK NORGE MED STORM: Serien «Skam» gjør stor suksess på NRK, og i disse dager sendes andre sesong av serien.  Foto: NRK
TOK NORGE MED STORM: Serien «Skam» gjør stor suksess på NRK, og i disse dager sendes andre sesong av serien. Foto: NRK Vis mer

SEOGHØR.NO: NRK gjør for tiden enorm suksess med ungdomsserien «Skam», som følger den turbulente hverdagen til en jentegjeng på Hartvig Nissen Videregående i Oslo.

De unge skuespillerne har blitt kjendiser nærmest over natten, og både unge og eldre elsker å følge med på livene til stjernene i sosiale medier.

Skuespiller Josefine Pettersen kan også glede seg over å være nominert til Gullruten-pris for sin rolle som Noora.

Nå kan du også følge de på Snapchat, for å få et bedre innblikk i hva de driver med når de ikke spiller inn den populære serien. 

Her «Skam»-stjernenes Snapchat-brukernavn:

Noora - som spilles av Josefine Pettersen heter «Josefinefr»

William - som spilles av Thomas Hayes heter «Hayespp»

Vilde - som spilles av Ulrikke Falch heter «Ulrikkefalch»

Jonas - som spilles av Marlon Langeland heter «Malonlangeland»

Chris (jente) - som spilles av Ina Svenningsdal heter «Inasvenningdal»

Chris (gutt) - som spilles av Herman Tømmeraas heter «Hermantommeraas»

Hekta på «SKAM»? Les mer om serien her!

Saken fortsetter nedenfor.

SKAM-JENTENE. Her er hovedpersonene i serien. Fra venstre: Sana, Eva (uklar i bakgrunnen), Chris, Vilde og Noora.  Foto: NRK
SKAM-JENTENE. Her er hovedpersonene i serien. Fra venstre: Sana, Eva (uklar i bakgrunnen), Chris, Vilde og Noora. Foto: NRK Vis mer

Treffer en stor målgruppe

Serien er inne i sesong to i disse dager, og i slutten av mars ble det bekreftet at det også kommer en tredje sesong av «Skam».

Serien er foreløpig NRKs mest sette TV-serie på nett noensinne. Så langt har nesten 300.000 personer sett den første episoden av sesong to, mens snittet ligger rundt 200.000 seere per episode, ifølge Aftenposten. 

Selv om målgruppen for serien er ungdommer, har «Skam» også truffet en større målgruppe. 

- Serien treffer i målgruppen 16 år, men sees også blant dem som eldre og de som er yngre, har prosjektleder Marianne Furevold-Boland fortalt til NRK.

Saken fortsetter nedenfor.

BRAKSUKSESS: «Skam» har gjort stor suksess gjennom to sesonger, og for to måneder siden ble det bekreftet at en tredje sesong også vil bli spilt inn.  Foto: NRK
BRAKSUKSESS: «Skam» har gjort stor suksess gjennom to sesonger, og for to måneder siden ble det bekreftet at en tredje sesong også vil bli spilt inn. Foto: NRK Vis mer

Håkon Moslet, redaksjonssjef for TV i NRK P3, avslørte tidligere i år at de fem hovedrolleinnehaverne ikke vil bli å se i mediene. 

Årsaken er enkelt og greit at kanalen ønsker å verne om privatlivet til skuespillerne, som er mellom 16 til 19 år.

- Vi ønsker at de skal kunne leve sine unge liv videre. De opplever et veldig trøkk, og vi tenker det er sunt at de ikke har så høy medieprofil. Vi er ikke ute etter å skape kjendiser. Vi er ute etter å lage en bra serie, fortalte redaksjonssjefen til Adressa. 

LES OGSÅ: - De lagde en kjekk sønn