Slik kan Anita vinne «Stjernekamp»

- Hun er et levende stykke norsk musikkhistorie!

NÅR HUN TIL TOPPS: Anita Skorgan er tipperens oddsfavoritt før den populære konkurransen sparkes i gang.
NÅR HUN TIL TOPPS: Anita Skorgan er tipperens oddsfavoritt før den populære konkurransen sparkes i gang. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: - Kom deg ut av komfortsonen så fort som mulig. Den som finner seg selv opp på nytt vinner «Stjernekamp», sier tidligere dommer og deltager Hans-Erik «Hank» Dyvik Husby.

Denne helga braker det løs med «Stjernekamp» på NRK1. Kjente og kjære artistnavn som Jørn Hoel (57), Unni Wilhelmsen (43) og Anita Skorgan (55) konkurrere blant annet mot up-and-coming artister i form av «Mo», Nora Jabri og 16 år gamle Raylee om å være Norges beste entertainer.

Og underholdning er stikkordet skal man tro «Hank» Dyvik Husby.

- Trikset er å bruke alle tilgjengelige ressurser for å lage show. Dessuten velge låter som er god kjent for publikum, mener «Hank».

KJENTE FJES I STJERNEKAMP: Unni Wilhelmsen, Jørn Hoel og Anita Skorgan.
KJENTE FJES I STJERNEKAMP: Unni Wilhelmsen, Jørn Hoel og Anita Skorgan. Vis mer

Populære Anita Skorgan er tipperens oddsfavoritt før konkurransen sparkes i gang. Med Norske Talenter- og Grand Prix-yndling Nora Jabri som het utfordrer. Tidligere «Vamp»-vokalist Paul Hansen og  legendariske Jørn Hoel følger på de neste plassene.

- Anita er et levende stykke norsk musikkhistorie. Hun er folkekjær og teknisk sett meget bra til å synge. Dessuten tror jeg både publikum og dommere gleder seg til å se Skorgan utfolde seg i sjangere som de færreste har sett henne gjøre tidligere. Leverer hun i hip-hop og opera så bør dette gå veldig bra! sier spillanalytiker i Comeon!, Stian Røsvik Bjørstad.

«Hank» er overbevist om at Skorgans suksess avhenger av at hun klarer å bryte ut av sitt vante mønster som artist.

- Å frigjøre seg fra den normale «boblen» og nullstille seg som scenekunstner, er helt klart nøkkelen til å lykkes for alle de rutinerte artistene. Glem hvem du er - og bli ny! oppfordrer den tidligere Turboneger-vokalisten.

- På mange måter er «Stjernekamp» lettere for de unge som ikke har så definert image og musikkstil ennå. For egen del håper jeg en kar som «Mo»  klarer å utvikle seg gjennom «Stjernekamp» og få ut mer av det han har inne. For det er ikke lite han har å by på når det først løsner!

Comeon!s odds på vinnere av «Stjernekamp»:

Anita Skorgan - 3,50
Nora Jabri - 4,00
Paul Hansen - 5,00
Jørn Hoel - 5,00
Reidun Sæther - 9,00
Unni Wilhelmsen - 9,00
Raylee - 11,00
Mohamed «Mo» Abdi Farah - 11,00
Lars Erik Blokkhus - 17,00
Eddie Guz - 17,00

LES OGSÅ: Venner og kollegaer - Nå blir Slettmark og Riise konkurrenter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer