<strong>TV-KOKK:</strong> Lakshmi sier hun ikke klarer å holde seg i toppform når TV-sesongen er i gang. Foto: All Over Press
TV-KOKK: Lakshmi sier hun ikke klarer å holde seg i toppform når TV-sesongen er i gang. Foto: All Over Press Vis mer

Slik kamuflerer hun vektøkningen

- Dette er ulempen med at folk lager mat for henne på TV hver uke...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-stjernen Padma Lakshmi (40) har gjennom de siste åtte årene gjort stor suksess som dommer i det populære programmet «Top Chef».

Lakshmi, som er Salman Rushdies ekskone, ble i 2010 mamma for aller første gang, men kom seg svært raskt tilbake i toppform etter fødselen. Hun fortalte at hun slanket seg ved å drikke masse vann.

- Jeg drikker et tonn med vann. Vann skyller vekk alt, fortalte hun til nettstedet UsMagazine.com.

Etter å ha vært TV-dommer i «Top Chef», forteller stjernen nå til Parade Magazine at stjernen har gått opp i vekt.

«Dette er ulempen med at folk lager mat for henne på TV hver uke.», skriver nettstedet Huffington Post.

Likevel skal det godt gjøres å se at Lakshmi har gått opp i vekt på TV-skjermen. Til Parade sier 40-åringen at det skyldes et par enkle triks.

- Det korte svaret er at jeg ikke klarer å holde meg i form under TV-sesongen. Jeg har gått opp én eller to klesstørrelser. Det man ikke ser på skjermen, er at jeg har et stativ fullt av klær i forskjellige størrelser, og ettersom jeg går opp i vekt, bruker jeg større klær.


TV-stjernen har godt mer erfaring om hvordan hun skal kle seg på TV.

- Jeg har vært modell i 15 år, og jeg har vært i «Top Chef» i åtte år. Før det hadde jeg andre matlagingsshow, så jeg har lært et par ting om hvordan man skal kamuflere enkelte deler av kroppen, sier hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Kvittet seg med babyvekten ved å drikke vann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer