Slik jukset hun seg til perfekt kropp

Photoshop-eksperter avslører Kim Kardashians bildejuks.

MANIPULERT: Flere Photoshop-eksperter er enige med fansen og konkluderer med at Kim Kardashian har manipulert bildet av seg selv på Instagram.
MANIPULERT: Flere Photoshop-eksperter er enige med fansen og konkluderer med at Kim Kardashian har manipulert bildet av seg selv på Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (33) har vært svært opptatt av å miste babyvekten etter fødselen av datteren North West, men da hun la ut to lettkledde treningsbilder på Instagram søndag slo fansen alarm.

De mente bildene måtte være manipulert. Dette bekreftes nå av flere photoshop-spesialister nettstedet Radaronline har snakket med.

Dørkarmen til venstre i bildet har fått en merkelig buet fasong. Dette får flere til å tro at ettbarnsmoren har brukt et Photoshop-verktøy for å rette pånkurvene.

- Du ser tydelig en ujevnhet på samme høyde som Kims bryster. Dette kan være fordi hun har brukt et photoshop-verktøy for å forstørre brystene. Det er også ujevnheter på gulvet som følger samme form som Kims midje og hofter, sier Photoshop-ekspert Peeje T til Radaronline.

Forminsket midjen

På bildet viser Kardashian frem sin veltrente mage i speilet sammen med venninnen Blac Chyna, fulgt av teksten «gjør det riktig for det nye året». Siden de er iført treningsbukser og -BH'er, er nok poenget å vise at Kim ikke ligger på latsiden etter ferien.

TYNN MIDJEN: Eksperter tror Kim har forminsket midjen i Photoshop. I bakgrunnen ser man tydelig at dørkarmen har en ujevn flate.  Foto: Kim Kardashian/Instagram
TYNN MIDJEN: Eksperter tror Kim har forminsket midjen i Photoshop. I bakgrunnen ser man tydelig at dørkarmen har en ujevn flate. Foto: Kim Kardashian/Instagram Vis mer

- På magebildet ser vi at dørkarmen buler ut på linje med Kims midje, sier Peeje og forklarer at dette ville skjedd dersom hun forminsket midjen i photoshop.

- Hun burde slutte å manipulere bildene og heller være stolt av kroppen sin etter fødselen, mener han.

Lett å få perfekt kropp

En annen ekspert, Devon Talbert, kom til samme konklusjon.

- Etter å ha sett bildene mener jeg de er manipulert. Jeg spurte meg selv om Kim ville gått gjennom så mye trøbbel for å endre bildene, men i dag er det så mange mobil-applikasjoner så man er bare et par tastetrykk unna den perfekte kroppen.

LA PÅ SEG: Etter fødselen av datteren North i juni har Kim gjort alt for å miste babyvekten.  Foto: All Over/ Instagram
LA PÅ SEG: Etter fødselen av datteren North i juni har Kim gjort alt for å miste babyvekten. Foto: All Over/ Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Her får hun den oppmerksomheten hun ønsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer