Slik introduserte han datteren for verden

Jimmy Kimmel viste frem bilder og vitset om den nyfødte datteren på sitt eget talkshow.

NYBAKT FAR: Mandag kveld var Jimmy Kimmel tilbake på skjermen med «Jimmy Kimmel Live» etter to uker fri i forbindelse med at han ble far. Sendingen benyttet han til å dele vitser og bilder av datteren (t.h).  Foto: Skjermdump YouTube
NYBAKT FAR: Mandag kveld var Jimmy Kimmel tilbake på skjermen med «Jimmy Kimmel Live» etter to uker fri i forbindelse med at han ble far. Sendingen benyttet han til å dele vitser og bilder av datteren (t.h). Foto: Skjermdump YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For to uker siden ble talkshow-stjernen Jimmy Kimmel (46) og kona Molly McNearney (36) foreldre sammen for første gang.

Mandag var han tilbake på TV-skjermen som vert for «Jimmy Kimmel Live», og da introduserte den ferske småbarnsfaren datteren Jane på humoristisk vis.

- Vi har ikke vært på jobb de to siste ukene. Vi har faktisk vært på ferie. Jeg fikk gjort masse. Jeg malte et speil i huset mitt. Jeg grodde dette skjegget. Åh, ja, jeg fikk en baby også, fortalte Kimmel spøkefullt til TV-publikummet i salen, skriver TooFab.

Omtalen av den store begivenheten stoppet imidlertid ikke der. Programlederen, som nylig fikk påpakning fra gravide Mila Kunis (30) på talkshowet, fortsatte å spøke og med å vise frem en rekke ferske bilder av det nyfødte nurket.

MYE HUMOR: Både Jimmy Kimmel og Molly McNearney har humoristisk sans, og går ikke av veien for å slå spøker om sin nyfødte datter. Her på handletur i West Hollywood i vår. Foto: JLM / Splash News/ All Over Press
MYE HUMOR: Både Jimmy Kimmel og Molly McNearney har humoristisk sans, og går ikke av veien for å slå spøker om sin nyfødte datter. Her på handletur i West Hollywood i vår. Foto: JLM / Splash News/ All Over Press Vis mer

- Hun er så full som en alke på dette bildet her, vitset han mens han viste frem bildet av en mysende Jane iført en nusselig babylue.


På et annet bilde sammenlignet han størrelsen på hodet hennes med en plomme.

- Jeg har tatt omlag 10 000 bilder av henne om dagen, uttalte Kimmel, før han viste frem et bilde av datteren med armen foran ansiktet.

- Hun tror jeg jobber for TMZ nå, spøkte han videre, med et spark til den amerikanske kjendisnettsiden.

Se alle bildene av lille Jane og pappa Jimmys morsomme kommentarer til bildene i videoen nedenfor!

Jimmy Kimmel og Molly, som jobber som manusforfatter i TV-showet hans, forlovet seg i august 2012. I juli 2013 giftet de seg i et stjernespekket bryllup i California.

I tillegg til datteren Jane har Kimmel sønnen Kevin (20) og datteren Katherine (22) fra ekteskapet med Gina Maddy. De to var gift fra 1988 til 2002.

LES OGSÅ: Sammenligner seg selv med Einstein

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer