Slik hyller Kim Kardashian avdøde Prince

Reality-kjendisen forteller at hun tok dødsbudskapet svært tungt.

EN PRINCE ER GÅTT BORT: Prince Rogers Nelson, bedre kjent under artistnavnet Prince, ble tirsdag 21. april funnet død i sitt hjem. Han ble bare 57 år gammel. Dette bildet er tatt under en konsert i London i 1992 i forbindelse med Diamonds and Pearls-turneen. Foto: NTB Scanpix
EN PRINCE ER GÅTT BORT: Prince Rogers Nelson, bedre kjent under artistnavnet Prince, ble tirsdag 21. april funnet død i sitt hjem. Han ble bare 57 år gammel. Dette bildet er tatt under en konsert i London i 1992 i forbindelse med Diamonds and Pearls-turneen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Samme dag som dronning Elizabeth av England feiret 90 år, gikk den amerikanske musikkprinsen Prince Rogers Nelson bort så altfor tidlig. Den populære funk/pop/rock/soul-stjernen ble funnet død i sitt hjem i Minnesota tirsdag 21. april. Til sommeren skulle han ha fylt 58 år.

Hele verden var i sjokk, og både kjente og ukjente Prince-fans har ytret sine kondolanser via sosiale medier i tiden etter at dødsbudskapet ble kjent.

Den amerikanske reality-stjernen Kim Kardashian (35) er en av dem som har delt sin sorg. På Instagram la hun lørdag morgen (norsk tid) ut et bilde av seg selv og Prince. Til bildet skrev hun:

«Jeg kommer alltid til å huske dette øyeblikket med en av mine favorittartister. Jeg var så starstruck at jeg ble helt stiv! RIP Prince»

I will always remember this moment with one of my favorite artists! I was so star struck I froze! RIP Prince

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

På YouTube finnes et videoklipp som viser hendelsen bildet Kim la ut er hentet fra. I videoen ser man at Prince dytter til Kim Kardashian mens han sier: «Kom deg av scenen!».

Videoen er tatt i forbindelse med artistens «Welcome 2 Tour»-konsert i New York i 2011. Se klippet under:

Dødsårsak er foreløpig ikke kjent 

Kort tid etter at det ble meldt om artistens dødsfall, fikk kjendisnettstedet TMZ tak i et lydopptak fra et nødanrop som beskriver tilstanden til Prince før ambulansepersonell ankom stedet.

På klippet hører man en kvinnelig stemme si: «man down, not breathing», eller «mann nede, puster ikke» på norsk.

En talskvinne for artisten, Yvette Noel-Schure, bekreftet dødsfallet:

- Det er med stor sorg jeg kan bekrefte at den legendariske, ikoniske artisten, Prince Rogers Nelson, i morges døde i sitt hjem i Paisley Park, 57 år gammel, sier hun i en kunngjøring, gjengitt av blant andre Variety.

- Det foreligger ennå ingen detaljer om årsaken til dødsfallet, sa Noel-Schure videre.

HYLLER PRINCE: Fans strømmer nå til Prince hjem ved Paisley Park for å legge ned blomster og for å sende sin siste hilsen til den folkekjære artisten som gikk bort så altfor tidlig. Her maler kunstner Dan Carey fra Elko et portrett av artisten. Fargen som går igjen er lilla, og symboliserer den populære Prince-låten «Purple Rain». Foto: NTB Scanpix
HYLLER PRINCE: Fans strømmer nå til Prince hjem ved Paisley Park for å legge ned blomster og for å sende sin siste hilsen til den folkekjære artisten som gikk bort så altfor tidlig. Her maler kunstner Dan Carey fra Elko et portrett av artisten. Fargen som går igjen er lilla, og symboliserer den populære Prince-låten «Purple Rain». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ingenting tyder på at det dreier seg om et selvmord

Fredag kveld delte Jim Olson, som er sheriff i Carver County, følgende informasjon om den ukjente dødsårsaken med pressen, skriver nettstedet TVLine:

«Det var rundt klokken 9:43 i går morges at vi mottok en nødsamtale fra Paisley Park i Chanhassen. Vi fant en bevisstløs mann i en heis. Førstehjelp ble utført på stedet, men livet sto ikke til å redde. Han ble erklært død klokken 10:07»

Olson opplyser også om at det ikke var tydelige tegn på synlige skader på mannens kropp, og han har også uttalt at det ikke er noen grunn til å tro at det er snakk om et selvmord.

Nå venter hele verden på hva obduksjonsrapporten har å fortelle. Det kan ta flere uker før den blir gjort offentlig.

LES OGSÅ: - Kim Kardashian var utro med livvakten