Jessica Biel:

Slik hyller hun ektemannen på 40-årsdagen

- Det er ingen jeg ler mer med enn deg.

LIVLIG PAR: Justin Timberlake og Jessica Biel er ikke fremmede for å tulle med fotografene på den røde løperen. Her under Oscar-utdelingen i Los Angeles i 2017. Foto: David Fisher/REX/NTB
LIVLIG PAR: Justin Timberlake og Jessica Biel er ikke fremmede for å tulle med fotografene på den røde løperen. Her under Oscar-utdelingen i Los Angeles i 2017. Foto: David Fisher/REX/NTB Vis mer
Publisert

Søndag 31. januar var en stor dag for Hollywood-stjernen Justin Timberlake. Da fylte han nemlig 40 år.

Runde tall blir ofte feiret med brask og bram, men på grunn av den pågående pandemien har det vært umulig for jubilanter verden over å arrangere store fester med venner og familie.

Popstjernens store dag ble likevel ikke forbigått i stillhet. Det sørget skuespillerkona hans, Jessica Biel (38), for.

Søndag hyllet nemlig Biel ektemannen på Instagram med fire morsomme bilder og en søt hilsen:

«Det er ingen jeg har det gøyere med, ler mer med, føler sterkere for og har mer historie med, enn deg. Jeg hyller deg i dag, baby. Og jeg håper dette blir ditt mest kreative og suksessfulle året så langt i livet. Gratulerer med 40-årsdagen, min elskede».

Bildet har i skrivende stund fått over 863 000 likerklikk og mer enn 7500 kommentarer. Her er noen av dem:

- Vakre ord, Jessica. Hurra for deg, Justin, deler en bruker.

- Gode Gud, disse bildene er fantastiske! Husk å si til Justin at vi alle ønsker ham en NYDELIG 40-årsdag, og alt det beste i livet, skriver en annen.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

- Jeg er sjokkert over at han er 40! Vi har blitt gamle! Gratulerer med dagen.

- Hurra for deg og velkommen i 40-årsklubben, jubles det.

Selv har Timberlake repostet konas innlegg i sin historiefunksjon sammen med følgende beskjed til fans og følgere:

«Tusen takk for alle bursdagshilsner som jeg fikk i går. Familien min lagde pannekaker til meg, så det var en god dag», skriver han mandag.

Skjulte graviditeten

Justin Timberlake og Jessica Biel har vært sammen i 14 år og gift i ni. Sammen har de også sønnene Silas (5 1/2) og Phineas (6 mnd).

Svangerskapet med minstemann ble holdt hemmelig, og heller ikke fødselen i fjor sommer ble bekreftet av stjerneparet.

Først sist måned uttalte endelig Timberlake seg om familiens nyeste tilskudd.

- Han er utrolig, og så søt. Ingen av oss sover. Men vi er i ekstase. Vi er kjempebegeistret og kunne ikke vært lykkeligere. Veldig takknemlige, fortalte han i januar til Ellen DeGeneres, ifølge People.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Til tross for lykkelige tider i familien nå om dagen, så har ikke ekteskapet deres vært helt skånet for skandaler og kontroverser.

I november 2019 skapte Timberlake overskrifter da han ble observert mens han holdt hender med skuespillerkollegaen Alisha Wainwright (31) som han spiller mot i filmen «Palmer».

Paparazzibildene ble tatt da artisten og Wainwright, sammen med flere andre kollegaer, var ute og festet på en bar i New Orleans.

Beklaget offentlig

Utroskapsryktene begynte raskt å florere i den amerikanske tabloidpressen, og i desember samme år besluttet Timberlake å bryte tausheten en gang for alle.

I et innlegg på Instagram fortalte 40-åringen at han vanligvis holder seg unna rykter så godt det lar seg gjøre, men at han følte han var nødt til å ta til orde i denne saken av hensyn til familien.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

- For noen uker siden mistet jeg en stor del av dømmekraften min, men la meg være tydelig - det skjedde ingenting mellom meg og min skuespillerkollega. Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min. Jeg skulle ha visst bedre, delte popstjernen.

Videre unnskyldte han seg også overfor kona.

- Jeg beklager til min fantastiske kone og familie for at de har måttet gå gjennom en så pinlig situasjon. Jeg er fokusert på å være den beste ektemannen og faren jeg kan. Det viste jeg ikke her. Jeg er utrolig stolt over å jobbe med «Palmer». Ser fram til å fortsette å lage denne filmen og er spent på at folk skal se den, avsluttet Timberlake.

LES OGSÅ: Ny bok: - Jeg bandt Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer