TILBAKE: I kveld gjør Amalie Snøløs comeback i «Skal vi danse». Det skjer etter at Aune Sand trakk seg for å kunne gi 22-åringen mulighet til å returnere. Foto: Fredrik Hagen / NTB Scanpix
TILBAKE: I kveld gjør Amalie Snøløs comeback i «Skal vi danse». Det skjer etter at Aune Sand trakk seg for å kunne gi 22-åringen mulighet til å returnere. Foto: Fredrik Hagen / NTB Scanpix Vis mer

Amalie Snøløs:

Slik hyller hun Aune Sand etter sjokk-avgjørelsen

- Aune kom med så mange fine ord, det var helt sykt.

Publisert

Årets sesong av «Skal vi danse» har virkelig bydd på overraskelser. Først ble Frank Løke (38) kastet ut av programmet, så valgte Aune Sand (52) å trekke seg etter forrige ukes sending.

Årsaken var at han ønsket å gi Amalie Snøløs (22), som røk ut forrige lørdag, en ny sjanse i programmet. Dermed får TV-seerne et gjensyn med den tidligere «Farmen»-deltakeren i kveldens «Skal vi danse».

Da Se og Hør møtte Snøløs under festpremieren til filmen «En affære» på Colosseum kino fredag kveld, kunne 22-åringen fortelle at Aunes sjenerøse gest kom som en stor overraskelse.

PREMIEREKLAR: Amalie Snøløs har vært travelt opptatt med dansetrening denne uken, men tok seg en liten pause fra parketten for å overvære premieren av «En affære» fredag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PREMIEREKLAR: Amalie Snøløs har vært travelt opptatt med dansetrening denne uken, men tok seg en liten pause fra parketten for å overvære premieren av «En affære» fredag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Fikk du beskjed av Aune på forhånd om at du skulle komme inn igjen?

- Nei, jeg fikk ikke det. Jeg fikk først vite det da han la ut bildet på Instagram. Egentlig er det sånn at det avtales på forhånd om når «Skal vi danse»-innlegg skal legges ut, men han kjørte bare på og delte innlegget. Ingen visste om det, så det gikk veldig fort i svingene. Jeg har hatt litt kortere tid å trene på, men jeg føler meg klar og gleder meg veldig.

- Mange fine ord

Snøløs, som kom rett fra dansetrening fredag kveld, nølte ikke med å få på seg danseskoene og returnere til konkurransen da sjansen først bød seg.

- Jeg har trent i cirka syv timer i dag. Jeg er veldig sliten, men det er helt sykt å få lov til å komme tilbake. Aune kom med så mange fine ord, det var helt sykt. Det er mye trening, men veldig gøy, smilte hun.

Det er ikke til å legge skjul på at 22-åringen var svært opprørt og lei seg da tv-exiten var et faktum lørdag. Snøløs stormet blant annet ut av studio uten å snakke med pressen.

- Det var kanskje ikke det at jeg tok det så veldig tungt. Men man gråter jo fordi man har hatt det så gøy. Så jeg ble jo lei meg, fordi det var kjedelig å ryke ut når man vil fortsette. Jeg tror at dersom jeg ryker ut denne gangen, tar jeg det ikke like tungt. Da tar jeg det bare med et smil, for da har jeg fått en ekstra sjanse. Så hvis jeg overlever denne gangen, blir det et pluss.

- Jeg har lært at man må bare danse hver gang som om det er siste gang, fortsetter hun.

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

Hyller dansekollega

At 22-åringen nå har fått en ny sjanse til å overbevise TV-seerne, er hun svært takknemlig for.

Fredag publiserte Snøløs også en egen hyllest til Aune Sand på sin Instagram, i form av et bilde av seg selv, iført det karakteristiske hodeplagget vi alle er vant å se kunstneren i:

View this post on Instagram

Happy weekend❤️

A post shared by AMALIE SNØLØS ❄️ (@amaliesnolos) on

Snøløs har holdt en relativt lav profil om sjokkøyeblikket lørdag kveld. I torsdagens «God morgen Norge» på TV 2 fortalte imidlertid sørlandsjenta at hun ble noe overrumplet av sin egen reaksjon.

- Man kommer plutselig ut av en boble, og det føltes helt forferdelig. Jeg var stolt og glad, men også veldig, veldig lei meg. Mest fordi jeg hadde fått så mange gode venner, fortalte hun.

Det var, som nevnt over, i et lengre innlegg på Instagram at Sand avslørte at han ville forlate sin dansepost. Han begrunnet valget blant annet på denne måten:

«En dag er det en av mine jenter som står å gråter ute på dansegulvet, vi som sitter i toppen av gamle eiketrær og har hørt vinden fremkalle de vakreste minner fra eikenøtter som rasler, vi skal gi dere som er unge friheten til å danse på åpne sletter.»

SKAL VI DANSE: Amalie Snøløs, kjent fra «Farmen» er nå aktuell med «Skal vi danse». Hun håper kjæresten, Herman Tømmeraas, vil varte henne litt opp under innspillingen. Reporter: Kine Falch / Video: Mia Langås Flåta Vis mer Vis mer

Takket dansepartneren

Aune Sand var i utgangspunktet ute av «Skal vi danse» i midten av september, men fikk komme tilbake etter at Frank Løke ble tvunget til å forlate programmet grunnet sitt omstridte nakenstunt.

I innlegget på Instagram benyttet også Sand anledningen til å takke for opplevelsen og rose dansepartneren Ewa Trela.

«Kjære, kjære vidunderlige Ewa, jeg har sett deg danse som en stille løvinne som samler blomsterblader med grønne safir øyne, du er fantastisk, jeg vill takke deg så lenge jeg lever for at du viste meg dansen. Til alle dere dansere og drømme dansere, tusen takk for alle vennlige blikk, oppmuntrende ord, varme hender på mine skuldre, det har vært en ære å være i dansen med dere», skriver han, før han avslutningsvis konkluderer med at:

«Den største lykke er å se lykken i andres øyne».

LES OGSÅ: - Ufattelig at dette gledet noen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer