Ian Somerhalder og Nikki Reed:

Slik hyller han kona

Kjærligheten blomstrer fortsatt for skuespillerparet.

FORELSKET: Det er lite som skjuler Ian Somerhalder og Nikki Reeds kjærlighet for hverandre. Her avbildet under moteuken i Paris i fjor sommer. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Det er lite som skjuler Ian Somerhalder og Nikki Reeds kjærlighet for hverandre. Her avbildet under moteuken i Paris i fjor sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er fem år siden fans over hele verden ble tatt på senga da det ble kjent at «The Vampire Diaries»-stjernen Ian Somerhalder (41) i all hemmelighet hadde giftet seg med Nikki Reed (32), kjent fra «Twilight»-filmene.

Paret ble for første gang observert sammen bare ni måneder tidligere, men falt altså pladask for hverandre - og etter bare seks måneder gikk 41-åringen ned på kne.

Somerhalder er en svært populær mann, både for sin rolle som Damon i den nevnte dramaserien, men også for sitt ytre. Av den grunn var det nok flere ungpikehjerter som ble knust da paret annonserte at de ventet sitt første barn sammen våren 2017.

Etter fem års ekteskap står duoen fremdeles sterkt sammen, noe Somerhalder vet å gi uttrykk for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer