Ian Somerhalder og Nikki Reed:

Slik hyller han kona

Kjærligheten blomstrer fortsatt for skuespillerparet.

FORELSKET: Det er lite som skjuler Ian Somerhalder og Nikki Reeds kjærlighet for hverandre. Her avbildet under moteuken i Paris i fjor sommer. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Det er lite som skjuler Ian Somerhalder og Nikki Reeds kjærlighet for hverandre. Her avbildet under moteuken i Paris i fjor sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er fem år siden fans over hele verden ble tatt på senga da det ble kjent at «The Vampire Diaries»-stjernen Ian Somerhalder (41) i all hemmelighet hadde giftet seg med Nikki Reed (32), kjent fra «Twilight»-filmene.

Paret ble for første gang observert sammen bare ni måneder tidligere, men falt altså pladask for hverandre - og etter bare seks måneder gikk 41-åringen ned på kne.

STJERNEPAR: Nikki Reed og Ian Somerhalder på Vanity Fairs Oscar-etterfest i februar. Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Nikki Reed og Ian Somerhalder på Vanity Fairs Oscar-etterfest i februar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Somerhalder er en svært populær mann, både for sin rolle som Damon i den nevnte dramaserien, men også for sitt ytre. Av den grunn var det nok flere ungpikehjerter som ble knust da paret annonserte at de ventet sitt første barn sammen våren 2017.

ENDRING: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant hverandre på «Paradise Hotel» i 2015. Sammen har de fått to døtre, og til sommeren skulle de egentlig gifte seg. Nå er det endring i planene. Video: Rød Løper Vis mer

Etter fem års ekteskap står duoen fremdeles sterkt sammen, noe Somerhalder vet å gi uttrykk for.

- Elsker som ingen andre

Søndag fylte nemlig Reed år, og i den anledning skrev skuespilleren en vakker hyllest til kona på sin Instagram. Sammen med en rekke bilder roste han henne i skyene for sin innsats som mamma, forretningskvinne og kone.

«Nik. Hvor starter man - Jeg er så inspirert av deg som mor, business-eier, som datter, søster, kone og venn. Du holder fortet som en sjef», skriver han innledningsvis, før han fortsetter:

«Du er den eneste jeg kjenner som klarer å være fulltidsmamma, samtidig som du driver ditt eget firma mens du har utallige jobber, og i tillegg vier tid og energi til mitt kaotiske livsarbeid og lignende. Listen fortsetter … Du er en superkvinne».

Videre skriver 41-åringen om hvordan kona har inspirert han gjennom sin sjenerøsitet og sin evne til å elske. Han forteller om en enorm støtte fra Reed hva gjelder hans arbeid opp gjennom årene, og lover at det vil bli verdt det til slutt. Avslutningsvis takker han henne.

«Jeg har en slik enorm takknemlighet overfor deg. Jeg vet at ting ikke bare har vært enkelt for deg, du er et utrolig menneske. Du har skapt så mye plass for meg å vokse på og drømme, så nå er det din tur. Gratulerer med dagen, gratulerer med morsdagen, gratulerer med 32 år. Du er en Maverick, en kraftstasjon og en inspirasjon».

Det spares altså ikke på ordene i Somerhalders hyllest. Dette er imidlertid ikke første gang han roser henne, da paret ofte vier vakre ord til hverandre i sosiale medier og i intervjuer.

- Fantastisk mamma

Som nevnt ble paret foreldre for første gang sommeren 2017, da datteren Bodhi Soleil (2) meldte sin ankomst. De to foreldrene har holdt detaljer om datteren tett til brystet og har dermed verken snakket mye eller delt altfor mange bilder i sine sosiale medier av henne.

I anledning årets valentinsdag delte «Vampire Diaries»-stjernen likevel et bilde av seg, datteren og kona, hvorpå han kalte dem sine valentiner.

I fjor sommer åpnet han seg også om hvordan det er å være far.

«Å være en pappa … er den største gaven livet kan gi deg og det beste som har skjedd meg. Jeg er så takknemlig for denne reisen og så takknemlig for deg min kjære Nikki Reed for å ha gjort meg til en stolt pappa. Barnet mitt, du elsker familien din, musikk, natur, alle dyr og fly … Dette er en bra start og jeg kan ikke vente med å utforske planeten og alt den inneholder med deg».

Venner med eksen

Da Somerhalder og Reed ble sammen i 2014, var begge nysingle på hver sin kant. Sistnevnte var nemlig gift med den amerikanske artisten Paul McDonald (35) fra 2011, men paret gikk hver til sitt i 2014. Skilsmissen ble ikke ferdigstilt før i 2015.

Vis mer

Somerhalder på sin side hadde akkurat gått ut av et forhold med Nina Dobrev (31), som han møtte på settet av «The Vampire Diaries». Paret spilte kjærester i serien, og fortsatte å date på utsiden av innspillingen. Etter tre år gikk imidlertid det profilerte paret hver til sitt, men de beholdt vennskapet til tross for rykter om at Dobrev og hans nye flamme Nikki Reed ikke gikk overens.

Da 41-åringen begynte å date Reed i 2014 var han fortsatt kjæreste med Dobrevs karakter, Elena, i tv-serien - og var av den grunn nødt til å ha et profesjonelt forhold til ekskjæresten sin på jobb.

SLUTT: Nina Dobrev og Ian Somerhalder datet i tre år før forholdet tok slutt. Her på scenen for å motta pris i 2014 etter de hadde gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix
SLUTT: Nina Dobrev og Ian Somerhalder datet i tre år før forholdet tok slutt. Her på scenen for å motta pris i 2014 etter de hadde gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dobrev la likevel kortene på bordet da hun i begynnelsen av 2019 var gjest hos «Watch what happens live with Andy Cohen». Da hun fikk spørsmål fra en innringer om hun syntes det var rart å være venn med både ekskjæresten og kona hans, svarte hun følgende:

- Jeg syns ikke det er rart i det hele tatt, jeg synes det er fint. Jeg tenker, hvorfor kan ikke alle være venner? Jeg synes at de har et vakkert barn og de er lykkelige, og det er jeg også. Så hva er galt med det, jeg ser ikke på det som noe problem.

Nikki Reed har tidligere selv lagt ut en lang tekst til et bilde av ektemannen, seg selv og Dobrev på Instagram, der hun tok opp ryktene om fiendskap mellom seg og Dobrev.

«Dette er for å få slutt på alle disse falske historiene om sjalusi på sett, svik, falske vennskap og kvinner som hater kvinner», skrev Reed blant annet til bildet.

LES OGSÅ: - Hun tisset på seg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer