Justin Theroux:

Slik hyller han ekskona

Jennifer Anistons eksmann holder tradisjonen ved like.

GODE VENNER: Det er nå tre år siden Justin Theroux og Jennifer Aniston skilte lag. Her er de avbildet under Vanity Fair festen etter Oscar-utdelingen i Los Angeles i 2015. Foto: Stewart Cook / REX / NTB
GODE VENNER: Det er nå tre år siden Justin Theroux og Jennifer Aniston skilte lag. Her er de avbildet under Vanity Fair festen etter Oscar-utdelingen i Los Angeles i 2015. Foto: Stewart Cook / REX / NTB Vis mer
Publisert

Ikke alle Hollywood-skilsmisser, eller skilsmisser generelt, er like harmoniske som den mellom Jennifer Aniston (52) og Justin Theroux (49).

Etter å ha vært kjærester i fire år, giftet stjerneparet seg i august 2015. Og mange unnet nok trolig «Friends»-stjernen all den lykke og kjærlighet hun utstrålte side om side med sin flotte partner.

Ti år tidligere gikk hun som kjent gjennom et svært offentlige brudd da Brad Pitt (57) forlot henne til fordel for Angelina Jolie (45).

Tradisjon tro

Men bare to og et halvt år etter at bryllupet mellom Aniston og Theroux stod, kom sjokknyheten om at også dette ekteskapet hadde gått i vasken.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det i uttalelsen den gang.

BEHOLDT VENNSKAPET: Justin og Jennifer har vist at man kan forbli venner etter en skilsmisse. Her sammen i 2013. Foto: Stewart Cook / REX / NTB
BEHOLDT VENNSKAPET: Justin og Jennifer har vist at man kan forbli venner etter en skilsmisse. Her sammen i 2013. Foto: Stewart Cook / REX / NTB Vis mer

De opplyste videre at det ikke lå noe dramatikk bak valget.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser frem til å fortsette vennskapet vårt. Fremfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, delte de.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Og det er ingen tvil om at Aniston og Theroux har klart å bevare et godt vennskap i etterkant. Det beviser de gang på gang. Sist torsdag denne uken.

Da fylte nemlig Jennifer 52 år, og det aktet ikke eksmannen å la forbigå i stillhet.

På sin historiefunksjon på Instagram hedret han nemlig bursdagsbarnet med en søt hilsen.

«Gratulerer med dagen @jenniferaniston», skrev han på et bilde av skuespilleren etterfulgt av «[Love] you B!».

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Dette er ikke første gangen Theroux sender en spesiell hyllest til ekskona på bursdagen. Det har han nemlig gjort hvert år etter at det ble slutt.

I 2019 delte han dette innlegget med sine nærmere 1 million følgere på Instagram:

«Gratulerer så mye med dagen til denne sterke kvinnen. Veldig kjærlig og veldig snill ... Og veldig morsom. [Love] you B».

Eksparet har også feiret Thanksgiving sammen etter at det ble slutt, og de sørget sammen da hunden deres Dolly gikk bort.

Jennifer adopterte Dolly i 2006, fem år før hun og Justin begynte å date. Han tok derimot raskt til seg rollen som hundeeier, og da hun døde sommeren 2019 hastet han fra New York til Los Angeles for å gi henne en verdig avslutning på livet.

I et innlegg på Instagram delte han også hjerteskjærende bilder fra begravelsen.

«I kveld, i solnedgangen, etter en heltemodig kamp ... Vårt mest lojale familiemedlem og vår beskytter, Dolly A, la ned sitt sverd og skjold. Hun var omgitt av hele sin familie», skrev han til en bildeserie hvor man tydelig kan se ham holde hender med eksen under bisettelsen.

Suksessrike ekteskap

Den ferske 52-åringen har tidligere uttalt at hun ikke bærer noe nag overfor noen av eksene sine, og ser tilbake på de havarerte ekteskapene som suksessrike.

- Jeg føler ikke noe tomrom. Jeg gjør virkelig ikke det. Personlig synes jeg ekteskapene mine har vært veldig suksessfulle, har hun fortalt til Elle.

Videre fortalte Aniston at partene ble enige om å sette seg selv og sin lykke foran et vanskelig ekteskap.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

- Da det tok slutt, var det et valg som ble tatt fordi vi valgte å være lykkelige. Noen ganger eksisterer ikke lykke i ekteskapet lenger, delte hun den gang, og la til at hennes tidligere forhold bare styrker troen hun har på kjærligheten.

- Selv når det er skummelt, selv når det gjør vondt. Det kommer alltid til å være verdt det. Jeg føler også med folk som ikke slipper andre inn lenger, deres tapte muligheter. Jeg har elsket mange mennesker, og jeg elsker at selv sprekkene i de forholdene fremdeles er vakre. Jeg ville ikke vært her i dag hvis det ikke var for hver og en av dem, sa hun videre om forholdene og bruddene hun har gått gjennom.

LES OGSÅ: Gryende romanse: - De virket fullstendig betatt av hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer