<strong>BERØMT FAMILIE:</strong> F.v: Khloe, med niesen North på armen, Kim og Kendall sender alle lykkeønskninger til storesøster Kourtney på bursdagen hennes. Foto: NTB Scanpix
BERØMT FAMILIE: F.v: Khloe, med niesen North på armen, Kim og Kendall sender alle lykkeønskninger til storesøster Kourtney på bursdagen hennes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kourtney Kardashian:

Slik hyller familien henne på 40-årsdagen

- Du er min beste venn, en av de få jeg kan regne med.

Publisert
Sist oppdatert

Skjærtorsdag fyller Kourtney Kardashian 40 år, og Jenner/Kardashian-klanen har ikke latt den store dagen gå forbi i stillhet.

En rekke av hennes nærmeste har nemlig tatt til sosiale medier for å hylle Kris Jenners (63) førstefødte med søte bilder, kjærlige meldinger og morsomme minner.

En følelsesladet mamma og «momager» var den første til å uttrykke sin kjærlighet for Kourtney på Instagram.

«Gratulerer med dagen, Korutney!!! Jeg kan ikke tro at du er 40!! Jeg elsker deg høyere enn du noen gang kan forestille deg... Du vil alltid være barnet mitt. Ord kan ikke beskrive hvor velsignet jeg er som får være din mor og å ha deg ved min side i dette verdifulle livet... Du er hjertet mitt og jeg evig takknemlig for alle minnene vi deler. Jeg elsker deg. Mamma xoxox».

Sammen med hyllesten har Jenner også postet syv bilder i en bildekarusell, som blant annet inkluderer henne og Kourtney, Kourtney med sine tre barn Mason (9), Penelope (6)og Reign (4), og et barnebilde av Kourtney, hennes avdøde far Robert Kardashian og seg selv:

Kim Kardashian (38) har selvfølgelig også gjort stas på sin to år eldre søster. Hun har gravd dypt i gamle fotoalbum og deler flere minneverdige øyeblikk fra duoens oppvekst.

«Gratulerer med dagen, Kourtney. Helt ærlig så er det vanskelig å tro hvor fantastisk liv vi har levd. Det er en sann drøm å gå gjennom det sammen med en søster som deg ved min side! Du har lært meg så mye gjennom livet. Du er en fantastisk mamma og venn! Jeg gleder meg til å feire deg i kveld! Jeg elsker deg høyere enn du kan forestille deg».

- Sjeldent bånd

Lillesøster Khloé Kardashian (34) starter sitt innlegg med å si at hun er fullstendig besatt av alle sine søsken, før hun utdyper kvalitetene hun setter pris på hos bursdagsbarnet.

«Vi to har et helt utrolig sjeldent bånd som uansett hva som skjer aldri kan gå i stykker. Du er min beste venn, en av de få jeg kan regne med når det kommer til de fleste ting i livet, og det er jeg så utrolig takknemlig for. Jeg vet at mange mennesker går gjennom livet uten å ha en bestevenn i søsteren sin, eller uten en søster i det hele tatt, og jeg skjønner virkelig ikke hvordan de klarer det», skriver hun blant annet og deler samtidig flere bilder av dem sammen fra nyere tid.

Venner og familie, med unntak av broren Rob Kardashian (32), har også spilt inn en ni minutter lang video hvor de deler historier og gode minner de har delt med Kourtney i løpet av livet.

Disse kan du se her:

På sin Instagram story har lillesøster og modell, Kendall Jenner (23), postet en rekke bilder av søsteren hvor hun blant annet gjør narr av høydeforskjellen deres.

Foto: Grab fra Instagram/Kendall Jenner
Foto: Grab fra Instagram/Kendall Jenner Vis mer
Foto: Grab fra Instagram/Kendall Jenner
Foto: Grab fra Instagram/Kendall Jenner Vis mer

Får ros av eksen

Kourtneys eks-kjæreste, Scott Disick (35), som er far til hennes tre barn og fremdeles anses som et kjært familiemedlem av hele Jenner/Kardashian-klanen, har også gjort stas på bursdagsbarnet.

Sammen med barna laget han en video som ble postet på E! News nettside, i forkant av feiringen, sist uke.

- Vi ønsker deg 40 nye lykkelige år. Fortsett med den gode jobben du gjør, og du ser veldig ung ut, sier blant annet Scott i filmsnutten, ifølge Us Weekly.

- Du ser ut som du er ett år, skyter datteren Penelope (6) inn.

Scott skryter videre av at Kourtney er en utrolig dyktig mor før han fleipende legger til:

- Vi vil se at du blir eldre, krymper og blir enda mindre.

Til det svarer sønnen Mason:

- Jeg vil ikke se henne krympe!

LES OGSÅ: Kendall Jenner avslører forventninger rundt forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer