Harper Seven Beckham fyller ni år:

Slik hyller de datteren

Beckham-familien med rørende hyllest på Harpers niårsdag.

STOR FAMILIE: David og Victoria Beckham har i løpet av sitt 21 år lange ekteskap fått fire barn. Nå er minstemann ni år. Foto: Skjermdump fra Instagram
STOR FAMILIE: David og Victoria Beckham har i løpet av sitt 21 år lange ekteskap fått fire barn. Nå er minstemann ni år. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

4. juli var det 21 år siden Victoria (46) og David Beckham (45) ga hverandre sine «ja» i et storslått bryllup i Luttrellstown-slottet utenfor den irske hovedstaden.

Bryllupet sto nøyaktig fire måneder etter at deres førstefødte, Brooklyn Beckham (21), kom til verden. Siden den gang har de stått sammen og familien har bare blitt større med årene.

I 2011 kom familiens første jente, og hittil siste barn, til verden - Harper Seven. Hun har siden vært et elsket medlem av familien, og ser ut til å være svært godt likt av sine tre storebrødre.

Derfor er det kanskje ikke så rart at de i dag, på Harpers niårsdag, har tatt seg tid til å hylle familiens lille gullhår.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

- Elsker deg

Beckham-familien har nemlig delt hver sin hyllest til bursdagsbarnet på sine respektive Instagram-brukere, og det hele har fått fansen til å smelte av kjærlighet.

Først ut til å dele hyllest til sin lillesøster var Romeo (17) og Cruz Beckham (15).

Til et bilde av seg og Harper skriver Romeo følgende:

«Gratulerer med niårsdagen Harper. Jeg håper du har en fantastisk dag. Elsker deg så mye.»

Cruz på sin side delte et tilbakeblikk fra da Harper Seven var yngre, der han triller henne i vognen. Til bildet deler han en kort hilsen.

«Gratulerer med dagen Harper. Jeg elsker deg så mye, håper du får den beste bursdagen noensinne.»

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Også storebror Brooklyn har delt et koselig bilde i anledning søsterens niårsdag. På bildet seg man han holde rundt henne omringet av en diger blomstereng.

«Gratulerer med dagen til lillesøsteren min. Jeg elsker deg kjempehøyt», skriver han, etterfulgt av to røde hjerter.

Hyller datteren

Helt siden Harper Seven ble født har hun vært å se i armene til mamma og pappa, og det finnes ingen tvil om at hun er høyt elsket. Det gjenspeiles også i foreldrenes gratulasjoner, da de begge har tatt seg tid til å sette sammen hver sin video til datteren.

I videoene ser man en rekke private bilder av niåringen, både alene og sammen med familien.

«Til min vakre jente. Gratulerer med dagen til den mest spesielle lille jenta. Pappa elsker deg så høyt. Vår sang som vi alltid har danset til fra dag én», skriver David, og refererer til Michael Jacksons låt «The Girl Is Mine», som man hører i videoen.

Victoria på sin side har også delt en video, men skriver følgende:

«Gratulerer med niårsdagen Harper!! Vi alle elsker deg kjempehøyt. Kyss.»

Hyllet på bryllupsdagen

Nok en gang tar altså Beckham-familien til sosiale medier for å hylle hverandre. Dette er nemlig ikke første gang det skjer, fordi så sent som forrige uke tok både Victoria og David til Instagram i anledning sin 21 års bryllupsdag.

I likhet med i sin hyllest til datteren, publiserte fotballstjernen en video fylt med gamle og nye, i tillegg til tidligere upubliserte, bilder av paret. Til videoen hyller han kona, og minnes sitt første øyekast på henne.

«For rundt 23 år siden satt jeg i et rom med Gary Neville og Spice Girls var på TV-en og jeg snudde meg til han og sa «Ohhhh, jeg liker hun der i den lille svarte kattedrakten». Hvem skulle trodd at vi etter alle disse årene skulle feire 21 års bryllupsdag og ha fire av de mest vakre og perfekte barna sammen», skrev han.

Avslutningsvis takket han kona og gratulerte med bryllupsdagen.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

I likhet med ektemannen delte også Victoria en hyllest på den store dagen. Til en lignende video skrev hun a det var utrolig at de hadde vært gift så lenge.

«Fire barn, fire hunder. Så mye latter, og jeg elsker deg mer for hver dag som går», skrev hun videre.

YDMYKES: David Beckham får virkelig kjørt seg når James Corden regisserer en spøk av høyeste klasse. Vis mer

LES OGSÅ: Fyrer tilbake mot eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer