TAKTIKK: Bladet People skriver at Angelina og Brad kun hadde grytidlige legetimer, og snek seg vekk fra eiendommen i forskjellige leiebiler, for ikke å bli oppdaget. Foto: All Over Press
TAKTIKK: Bladet People skriver at Angelina og Brad kun hadde grytidlige legetimer, og snek seg vekk fra eiendommen i forskjellige leiebiler, for ikke å bli oppdaget. Foto: All Over PressVis mer

- Slik holdt de brystoperasjonen hemmelig

Brad Pitt og Angelina Jolie hadde en spesiell taktikk for at ingen skulle vite om inngrepene.

SEOGHØR.NO: Nyheten om at Angelina Jolie (37) hadde fjernet begge brystene slo ned som en bombe i Hollywood-mediene, da hun selv avslørte inngrepet i et innlegg i New York Times forrige uke.

Jolie valgte å fjerne brystene etter at legene fant ut at superstjernen hadde et gen som gjorde at sjansen for å få brystkreft var på hele 87 prosent.

Den første operasjonen var tidlig i mars, men Jolie var gjennom en god del flere inngrep i løpet av ukene etter - Uten at noen visste om det, ikke en gang Angelinas far.

Nå skriver bladet People hvordan Brad Pitt (49) og Angelina klarte å holde det hele hemmelig.

Ifølge bladet skal superparet kun ha benyttet seg av grytidlige legetimer. De brukte også forskjellige leiebiler da de kjørte fra parets eiendom, slik at ingen skulle fatte mistanke. Brad skal ha vært med Angelina samtlige ganger hun var hos legen.

- Brad gjorde alt han kunne for å holde på hemmeligheten og beskytte Angelina, forteller en kilde i familien til bladet ifølge Radar Online.

Angelinas kirurg, Kristi Funk, snakket tidligere om at Jolie var tilbake på jobb kun fire dager etter det siste inngrepet. Nå avslører hun at paret var sterke under og etter inngrepene, og brukte tiden godt sammen.

- De fant til og med tid til å le sammen, sier hun.

LES OGSÅ: - Jeg har fjernet begge brystene