LYKKELIGE: Catherine Zeta-Jones giftet seg med Michael Douglas i 2000, og sammen har de to barn. Foto: FAME FLYNET
LYKKELIGE: Catherine Zeta-Jones giftet seg med Michael Douglas i 2000, og sammen har de to barn. Foto: FAME FLYNETVis mer

- Slik holder vi ekteskapet levende

Catherine Zeta-Jones avslører hemmeligheten bak sitt sterke forhold til Michael Douglas.

SEOGHØR.NO: Mange Hollywood-ekteskap går i tusen knas nesten før gifteringen har blitt plassert på fingeren. Men skuespillerparet Catherine Zeta-Jones (43) og Michael Douglas (68) har et trygt og godt ekteskap selv etter 13 år som mann og kone.

Nå avslører «Chicago»-stjernen hva som er hemmeligheten deres.

- Respekt, pusterom og humor. Vi tilbringer utrolig mye tid sammen, så det er viktig for oss å prøve å få litt alenetid også. Vi fikk nylig satt på et tilbygg på huset for å få ekstra skapplass. Det er som en tidsmaskin. Jeg går inn dit og kommer aldri ut igjen, avslører hun, ifølge Contactmusic.com.

- Mannen min banker på døren og spør om han kan komme inn. Men jeg har et TV der inne og datteren min tar med seg venner dit og leker butikk. Jeg kunne lett vært lykkelig der inne en hel dag.

Mens Douglas var døden nær av kreft i 2010, har Zeta-Jones vært åpen om sin bipolare lidelse. Paret klarte likevel og komme styrket ut av de tøffe påkjenningene, og den vakre brunetten sier at selv om de er like på mange måter, så er det likevel ulikhetene deres som hjelper dem å utfylle hverandre.

- Michael er sykelig opptatt av tid. Han sjekker kalenderen sin konstant og dobbelsjekker datoer omhyggelig for å organisere helgene. Jeg bare våkner opp og spør hva vi skal finne på i dag. Jeg er veldig spontan.

- Men det er utrolig hvor like vi er på veldig mange måter også, til tross for aldersforskjellen. Vi har et veldig avslappet forhold, forteller hun til nettstedet.
LES OGSÅ: Michael Douglas lovpriser sin syke kone