Slik holder Tom Stiansen og kona på romantikken

- Jeg var aldri i tvil om at Hanne var den rette for meg, sier «71 grader nord»-programlederen.

SKRYTER AV KONA: - Det er Hanne som er klippen i familien, har Tom Stiansen tidligere sagt til Se og Hør. Foto: Andreas Fadum
SKRYTER AV KONA: - Det er Hanne som er klippen i familien, har Tom Stiansen tidligere sagt til Se og Hør. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tom Stiansen (45) har blitt en folkekjær programleder gjennom ti år som «71 grader nord»-general på TVNorge.

På hjemmebane er det kona Hanne som gjelder for den tidligere alpintstjernen. De har vært sammen siden 1991 og gift siden år 2000.

- Jeg var aldri i tvil om at Hanne var den rette for meg. Det har vært 25 flotte år med mange uforglemmelige opplevelser, sier Tom til Her og Nå.

Han sier at de to er nøye med å feire bryllupsdagen 1. juli hvert år, og å sette av tid til kos og hygge i hverdagen.

- Levende lys på bordet hører med, både til frokost og middag, sier han til Her og Nå.

TV-VETERAN: Tom Stiansen har i ti år ledet «71 grader nord», både med vanlige deltagere og kjendiser. Foto: TVNorge
TV-VETERAN: Tom Stiansen har i ti år ledet «71 grader nord», både med vanlige deltagere og kjendiser. Foto: TVNorge Vis mer

Mye dramatikk

Under innspillingene «71 grader nord»-har Tom opplevd mye dramatikk, deriblant stygt uvær på en isbre i 2013-sesongen.

Da Aylar Lie var med i kjendisversjonen av programmet i 2015, avslørte hun at hun Aylar Lie  ble så sliten at hun kastet opp flere ganger under innspillingen.

- Hadde jeg ikke hatt mensen ville jeg trodd jeg var gravid, så mye som jeg spøy på den turen. Alle hadde tunge sekker, men alle bar ikke maksimalt i forhold til hva de klarte, uttalte Aylar til Seoghør.no.

 

I april var Tom blant gjestene da OL-mesteren Finn Christian Jagge feiret sin 50-års dag på ekte alpint-vis med fest i slalåmbakken.

Ble frisk takket være sin gode venn

Da avslørte Tom til Se og Hør at en av de andre gjestene, hans tidligere landslagskollega Harald Christian Strand Nilsen (45) ble redningen etter at han ble rammet av en ukjent sykdom.

– Jeg var utrolig kvalm og svimmel, og klarte ikke stå opp av sengen eller stå på beina. Jeg har aldri følt meg så dårlig før, og en liten stund trodde jeg at jeg hadde blitt alvorlig syk, fortalte Tom til Se og Hør.

Se video fra «Finken»s 50-års lag:

Harald driver kiropraktorklinikken «60 grader nord» på Dokka, og har hjulpet Stiansen flere ganger tidligere.

– Da Tom ringte og fortalte hvordan han hadde det, skjønte jeg med engang hva det var. Det var klare symptomer på krystallsyken. Jeg har hjulpet flere med dette, og med et par enkle grep gjorde jeg ham frisk som en fisk, fortalte Strand Nilsen.

LES OGSÅ: Tom Stiansen måtte transplantere nerve etter ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer