Slik holder Sandra på drømmekroppen

- Jeg prøver å holde meg i form så jeg har energi til å stå på scenen, sier TV-aktuelle Sandra Lyng Haugen til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Artisten Sandra Lyng Haugen (26) er en av deltagerne i den nye kjendiskonkurransen «Det sterkeste kjønn», som har premiere onsdag på TV 2.

Der må Sandra og hennes lag med norske kjendiskvinner måle krefter mot blant annet rallykongen Petter Solberg, den tidligere OL-mesteren i slalåm Hans Petter Burraas og Erik Mortvedt fra gruppen «Erik og Kriss».

Byr på utfordringer

ELSKER Å RØRE PÅ SEG: Sandra Lyng Haugen sier hun er nødt til å trene for å klare å holde energien oppe på scenen. Her er hun på den røde løperen under P3 Gull på Sentrum Scene i november Foto: Andreas Fadum
ELSKER Å RØRE PÅ SEG: Sandra Lyng Haugen sier hun er nødt til å trene for å klare å holde energien oppe på scenen. Her er hun på den røde løperen under P3 Gull på Sentrum Scene i november Foto: Andreas Fadum Vis mer
DET STERKESTE KJØNN: Myter og tradisjonelle kjønnsrollemønstre står for fall når 16 kjente kvinner og menn skal forsvare sitt kjønns ære i morsom kappestrid i TV 2-serien «Det sterkeste kjønn». Foto: TV 2
DET STERKESTE KJØNN: Myter og tradisjonelle kjønnsrollemønstre står for fall når 16 kjente kvinner og menn skal forsvare sitt kjønns ære i morsom kappestrid i TV 2-serien «Det sterkeste kjønn». Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg tenkte at det her var noe jeg virkelig ville være med på. Det er så utrolig gøy å kunne ha muligheten til å være der og vise at jenter er best, sier Sandra til Seoghør.no.

Serien byr på både mentale og fysiske utfordringer for deltagerne. Fredag kunne Seoghør.no avsløre at en av deltagerne bryter sammen allerede i første episode av den nye serien.

Sandra - som nylig ga ut låten «Dont Care (what you are) - legger ikke skjul på at hun er opptatt av å holde seg i form, for å kunne holde energien oppe når hun står på scenen.- Jeg trener en til to ganger i uka. Jeg prøver å holde meg i form så jeg har energi til å stå på scenen. Man kommer ikke så veldig langt med å holde en konsert på tre kvarter og danse uten å ha litt kondis.

Helst foretrekker Mosjøen-jenta - som er lykkelig forelsket i sin nye kjæreste Martin Bjercke (25) - å bevege seg ute i naturen.

- Jeg har ingen favoritt-øvelse, men jeg er veldig glad i yoga, for da får man slappet av. Jeg er glad i en løpetur, for da får man luftet tankene når man er ute. Favoritten er kanskje det å gå tur, men da helst i natur, sier hun til Seoghør.no.

«Det sterkeste kjønn» sendes på TV 2 tirsdager kl. 20.

LES OGSÅ: Brøt sammen under TV 2-innspilling