<strong>STRESSER IKKE:</strong> Aniston forteller at hun ikke stresser, prøver å spise sunt, unngå det usunne, og samtidig trener hun regelmessig. Foto: All Over Press
STRESSER IKKE: Aniston forteller at hun ikke stresser, prøver å spise sunt, unngå det usunne, og samtidig trener hun regelmessig. Foto: All Over Press Vis mer

Slik holder Jennifer seg slank

Jennifer Aniston avslører hemmelighetene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mange av Hollywood-stjernene følger svært strenge dietter fulgt av beinharde treningsøkter for å holde kroppen i form.

Slik er det ikke for filmstjernen Jennifer Aniston (42). Ifølge nettstedet FitPerez.com vet Aniston hva som skal til for at hun skal holde seg slank.

- Jeg har aldri vært fanatisk når det kommer til hva jeg spiser. Jeg har funnet ut at jeg kan holde meg slank ved å unngå «junk food», og ved å spise sunt, samtidig som jeg løper eller trener regelmessig, sier hun.

Og Aniston har en klar favoritt når det kommer til treningen.

- Jeg er veldig glad i yoga. Jeg har mye mer energi om jeg trener 20 minutter daglig. Hvis jeg trener nok kan jeg spise hva jeg vil, og ikke tenke så mye på vekten eller hvordan jeg ser ut. Og hvis jeg legger på meg litt, spiser jeg bare mer fisk og salat i en uke, og trener fire eller fem ganger på en uke, i motsetning til to eller tre ganger.

«Noen ganger kan det virkelig være så enkelt.», skriver FitPerez.com.

- Det viktigste er å holde seg til en sunn rutine. Jeg føler meg bedre etter en god trening, og det gir meg mer energi til hele dagen. Samtidig prøver jeg å ikke stresse med ting lenger. Jeg liker å bare komme meg videre i livet, sier Aniston.

Skuespilleren er for tiden sammen med Justin Theroux, og fortalte under et TV-intervju nylig at hun for tiden er ekstremt lykkelig.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg er ekstremt lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer