GRAVID: Blogger Caroline Berg Eriksen er godt over halvveis i sitt andre svangerskap, og deler oppdateringer fra graviditeten med bloggleserne sine. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GRAVID: Blogger Caroline Berg Eriksen er godt over halvveis i sitt andre svangerskap, og deler oppdateringer fra graviditeten med bloggleserne sine. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Slik holder hun strekkmerkene i sjakk under graviditeten

Blogger Caroline Berg Eriksen bruker samme knep som ved første svangerskap.

Publisert

SEOGHØR.NO: Blogger Caroline Berg Eriksen (29) er godt over halvveis i sitt andre svangerskap, og opplyser på bloggen sin at hun er i syvende måned og rundt 60 prosent av svangerskapet er nå gjennomført.

Den flotte Sarpsborg-kvinnen er altså gravid med sitt andre barn, og denne uken delte hun gravidoppdateringer i et innlegg med sine mange blogglesere.

Et spørsmål mange undrer seg over er hvorvidt 29-åringen har fått strekkmerker eller ei:

«Nei! Og jeg smører meg fortsatt hver kveld, blitt litt sløv på morgen fordi jeg som regel alltid har dårlig tid. Vet jo ikke om denne smøringen har noe å si, men det er godt likevel :-) Har snart brukt opp 2 flasker med olje hittil, mens den andre krukken med krem fortsatt har mye igjen. Startet vel å smøre meg i uke 9 denne gangen, så det er kanskje ikke så rart at forbruket er deretter. Likevel, disse kremene er drøye! Holder nok at jeg kjøper det en gang til i løpet av svangerskapet, så totalt blir det 1 av hver til hvert trimester :-) De er fra mama mio forresten, jeg bruker de samme som forrige gang – både krem og olje», skriver hun i blogginnlegget.

Seoghør.nos søstersite KK.no har tidligere skrevet om hvilke metoder som hjelper mot strekkmerker. Les saken her.

BLIR FORELDRE IGJEN: Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen fotografert under Vixen Blog Awards i januar. Til høsten blir de to foreldre igjen.
 Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BLIR FORELDRE IGJEN: Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen fotografert under Vixen Blog Awards i januar. Til høsten blir de to foreldre igjen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Holder kjønnet på babyen hemmelig

Terminen er satt til 4. september, men Caroline og fotballproff-ektemannen Lars-Kristian Eriksen (32) vil ikke avsløre om det er en lillebror eller lillesøster datteren Nelia, som ble født i november 2013, får til høsten.

«Kjønn på babyen: … :-)», skriver hun hemmelighetsfullt.

Til tross for at det er litt over tre måneder til det er forventet at den lille ankommer familien Berg/Eriksen er bloggeren allerede proppfull av fødselsforventninger:

«Jeg klarer bare å se for meg øyeblikket når Nelia skal møte bitte lille. Det har jeg tenkt mye på denne uken. Og hundene, jeg er veldig spent på hvordan de takler endringen fra Nelia til enda en baby, det gikk jo veldig fint med henne og nå er de kanskje mer vant til spedbarn også, ettersom vi har vært i gjennom det en gang før? Ellers har vi planlagt med mamma og pappa at de hiver seg i bilen fra Sarpsborg så snart jeg kjenner tegn til at fødselen er i gang ;-) Det er en reise på 2-3 timer, men jeg håper det lar seg gjøre. Så får de passet både Nelia og hundene mens vi drar avgårde. Men så gjelder det å se om det kan gjennomføres da, en fødsel kan jo starte på så mange måter!».

Les hele innlegget her.

I 2014 var Caroline med som deltaker i «Skal vi danse» på TV 2 - se hun snakke om brudevalsen i videoen under:

Ga seg som «Fotballfrue»

Caroline Berg Eriksen startet bloggen «Fotballfrue» i 2009, og har delt stort og smått fra livet med ektemannen og etter hvert deres skjønne, lille datter med bloggleserne.

Høsten 2014 bestemte hun seg for å legge ned «Fotballfrue»-bloggen, og heller fortsette bloggsuksessen i sitt eget navn.

- Den bytter navn fra Fotballfrue.no til CarolineBergEriksen.no. Jeg vil ikke lenger bare være «dama» til Lars-Kristian Eriksen, sa hun til magasinet DetNye.

Vi gjør oppmerksom på at Aller Media som eier Seoghør.no også eier KK.no.

LES OGSÅ: Caroline Berg eriksen kuttet ut den strenge lavkarbo-dietten

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer