Slik holder hun strekkmerkene i sjakk under graviditeten

Blogger Caroline Berg Eriksen bruker samme knep som ved første svangerskap.

GRAVID: Blogger Caroline Berg Eriksen er godt over halvveis i sitt andre svangerskap, og deler oppdateringer fra graviditeten med bloggleserne sine. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GRAVID: Blogger Caroline Berg Eriksen er godt over halvveis i sitt andre svangerskap, og deler oppdateringer fra graviditeten med bloggleserne sine. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Blogger Caroline Berg Eriksen (29) er godt over halvveis i sitt andre svangerskap, og opplyser på bloggen sin at hun er i syvende måned og rundt 60 prosent av svangerskapet er nå gjennomført.

Den flotte Sarpsborg-kvinnen er altså gravid med sitt andre barn, og denne uken delte hun gravidoppdateringer i et innlegg med sine mange blogglesere.

Et spørsmål mange undrer seg over er hvorvidt 29-åringen har fått strekkmerker eller ei:

«Nei! Og jeg smører meg fortsatt hver kveld, blitt litt sløv på morgen fordi jeg som regel alltid har dårlig tid. Vet jo ikke om denne smøringen har noe å si, men det er godt likevel :-) Har snart brukt opp 2 flasker med olje hittil, mens den andre krukken med krem fortsatt har mye igjen. Startet vel å smøre meg i uke 9 denne gangen, så det er kanskje ikke så rart at forbruket er deretter. Likevel, disse kremene er drøye! Holder nok at jeg kjøper det en gang til i løpet av svangerskapet, så totalt blir det 1 av hver til hvert trimester :-) De er fra mama mio forresten, jeg bruker de samme som forrige gang – både krem og olje», skriver hun i blogginnlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer