Slik holder hun seg ung

63-åringen har hemmeligheten klar...

HOLDER SEG UNG: Kjendismedier hevder Susan Sarandon har funnet ungdomskilden. Foto: All Over Press
HOLDER SEG UNG: Kjendismedier hevder Susan Sarandon har funnet ungdomskilden. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Hollywood-stjernen Susan Sarandon (63) ble like før jul singel, etter at det 23 år lange forholdet med Tim Robbins tok slutt.

Men det tok ikke lang tid før den spreke 63-åringen ble observert sammen med snekkeren Jonathan Bricklin. De to har nektet for at det er noe mellom dem, men det er liten tvil om at Sarandon er tilbake på «dater'n».

Og mange kjendismedier hevder det skyldes at Sarandon holder seg godt. «Hun virker å ha funnet ungdomskilden», skriver nettstedet People.com.

Men hva er hennes hemmelighet for å holde seg så ung?

- Ikke røyk. Det har så mye å si for preget ditt. Og jeg mener at man bør være så glad som overhodet mulig. Det hjelper virkelig, sier hun til nettstedet.

Sarandon snakket ut under hennes bordtennisfest, en event i anledning Oscar-utdelingen, som finner sted førstkommende natt til mandag, norsk tid.

Skuespilleren er nemlig eier av bordtennis-baren "SPiN" i New York.

- På en eller annen måte fikk mitt engasjement folk til å investere penger i denne klubben. Resten er historie. Det ble jo til slutt en veldig god idé, fordi det fantes ingen bordtennis-steder med bar, musikk og bra belysning.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Forholdet tok slutt