- SPIS FROKOST: Kim Kardashian og søsteren Khloe Kardashian er enige om at den beste måten å holde kiloene unna på, er å spise en sunn frokost hver dag. Foto: Twitter
- SPIS FROKOST: Kim Kardashian og søsteren Khloe Kardashian er enige om at den beste måten å holde kiloene unna på, er å spise en sunn frokost hver dag. Foto: TwitterVis mer

Slik holder hun seg slank

- Jeg spiser en stor frokost hver dag...

SEHER.NO:  Realitystjernen Kim Kardashian (29) og søsteren Khloe Kardashian er enige om at den beste måten å holde kiloene unna på, er å spise en sunn frokost hver dag.

Kardashian, som har mistet fem kilo, og søsteren, som har mistet 11 kilo, spiser begge sunt hver eneste morgen, for å holde vekten lav.

- Før så spiste jeg ikke frokost. Det eneste jeg «spiste» var en kopp med Soy Chai Latte. Men nå spiser jeg mye til frokost, for å øke forbrenningen, avslører Kim til Star Magazine.

Søstrene spiser en stor frokost hver dag, som inkluderer egg, kyllingpålegg, frukt og havregryn.

Samtidig som de vil oppfordre alle til å spise sunt, legger de vekt på at det er viktig å ikke frarøve seg selv noe godt en gang i blant.

- Hvis jeg føler for å drikke en milkshake, så gjør jeg det, hevder Kim.

Å ha hverandre har hjulpet jentene å miste vekt.

- Kim roper alltid til meg «Kom igjen! Nå skal vi på trening». Og det motiverer meg, sier Khloe.

I samme intervjuet avslører også Audrina Patridge hvordan hun holder sin slanke linje.

- Når jeg sitter foran TV'en, så løfter jeg litt vekter, og noen ganger tar jeg utfall, sier The Hills-stjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg hatet formene mine