HOLDER SEG UNG: Den 11. februar fylte Jennifer Aniston 41 år, men stjernen ser bedre ut enn på lenge. Foto: All Over Press
HOLDER SEG UNG: Den 11. februar fylte Jennifer Aniston 41 år, men stjernen ser bedre ut enn på lenge. Foto: All Over Press Vis mer

Slik holder hun seg i form

- Det får henne til å føle seg sexy...

SEHER.NO: "Friends"-stjernen Jennifer Aniston har rukket å fylle 41 år, men har likevel en kropp de fleste kvinner misunner henne.

At Aniston er opptatt av sunt kosthold og trening er det ingen tvil om, og nå avslører venner av skuespillerinnen et av triksene hun gjør for å opprettholde sin flotte figur.

- Jennifer får ikke nok av å danse på strippestang for øyeblikket. Hun elsker å samle venninnene, slik at de kan gjøre det sammem og ha det gøy, sier en kilde til Daily Star, ifølge BT.

Til avisen avslører kilden at strippestangen får 41-åringen til å føle seg sexy.

- Hun synes det er en fantastisk form for trening, og det får henne til å føle seg sexy.

Aniston uttalte nylig at hun slett ikke har noen problemer med å vise hud selv om hun blir eldre.

- Jeg føler meg mer komfortabel i dag enn da jeg var i tyveårene eller i tidlig tredveårene. Jeg har et mer avslappet forhold til kroppen min, sa hun nylig i et intervju med GQ Magazine.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Angelina slo Jennifer på målstreken