Slik holder hun seg i form

- Jeg er en tobarnsmor på 37, men kan gjøre «latterlige» ting...

KNALLHARDT: Gwyneth Paltrow har kjempet knallhardt for å bli slik hun er nå. Dette er et bilde fra en treningsvideo hun viste da hun gjestet The Oprah Winfrey Show. Foto: Stella Pictures
KNALLHARDT: Gwyneth Paltrow har kjempet knallhardt for å bli slik hun er nå. Dette er et bilde fra en treningsvideo hun viste da hun gjestet The Oprah Winfrey Show. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Filmstjernen Gwyneth Paltrow (37) har en fantastisk kropp, men forteller i et nytt intervju at det har vært en knallhard vei dit.

Paltrow, som sammen med «Coldplay»-vokalist Chris Martin, har barna Apple (5) og Moses (4), har nemlig fått hjelp av sin gode venn Tracy Anderson, som også er Jennifer Anistons personlige trener.

- Hennes 26 minutter lange video var en fantastisk start for å få den rumpa og de beina jeg alltid hadde drømt om, sier Paltrow ifølge Female First.

- Dette treningsregimet fikk meg i bedre form enn jeg noen gang har vært, og jeg returnerer fortsatt til den når jeg trenger. På den måten kan jeg gjøre «latterlige» ting, som å være en tobarnsmor på 37 og ha på meg shorts.

I et nyhetsbrev skriver stjernen at hun følger en diett, men at hun ikke klarer å være så streng mot seg selv i lang tid om gangen.

- For å virkelig komme meg i form, følger jeg en streng diett i fem dager for å miste de siste kiloene fra vinteren. Jeg er ikke så flink akkurat nå, og kan ikke holde på så lenge om gangen, bare når jeg har et mål i sikte.

Da Paltrow gjestet «The Oprah Winfrey show», viste hun et klipp fra treningsrommet, der hun var i full gang med en to timers treningsøkt. Hun hevder alle timene i gymsalen har gjort henne til en livsglad person.

- Jeg har måttet jobbe veldig hardt for å bli sånn jeg er nå. Men nå er det helt topp, fordi jeg ikke trenger å tenke noe særlig på det lenger. Jeg kan bare nyte livet. Hvilken lettelse er det?

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Brangelina har det verre enn alle på planeten